Spot Katowice / Kraków i okolice
-
niedziela godz 16 na parkingu przy stacji Shela <!-- s -->
rano trzeba jechac na giełde -
[quote="Zygus"][b]mdr[/b], czy w ten poniedzialek tj 16.04 sie spotykamy czy nie nasza kolej teraz??[/quote]
Niestety gramy dopiero 23.04
-
Aha, no bo szwagier sie mnie dopytywal, bo go energia rozpiera <!-- s:D -->
-
No cóż życzę wszystkim udanej zabawy, mnie niestety nie będzie z wiadomych względów.
-
no to dla wszystkich zainteresowanych spocik jest :
niedziela 15.04.07 godz 16 na parkingu przy stacji Shela
Centrum Handlowym Silesia w Katowicach
kontakt do mnie poniżejmam nadzieje ze przybedziecie
-
no ja sie postaram wpasc ale tylko na chwilke jak cos bo na geburstag jada
-
Będe mioł grilka i węgiel jak co to brać kiełbaski :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
no niestety znowu sie spoznielem bede musial ten fon zapisac jakis kontaktowy <!-- s:( --> ale foto zrobilem
[url=http://imageshack.us][img]http://img152.imageshack.us/img152/897/12rk9.jpg[/img][/url]
-
No nie ale szkoda ... my byliśmy na kręgielni, wielka szkoda że nie wszedłeś do Silesia <!-- s:( -->
Spocik był super ... fajnie było Was znowu spotkać---> [b]Młodego, Adasia, WRC z rodzinką i Pinka z Marcelą[/b] :super: oraz miło było poznać [b]Lesio_Dj[/b]
Do zobaczenia na następnym spociku mam nadzieję że już nie długo ...
Ps. [b]Adaś[/b] fure masz zajebistą - gratuluję :super: :super: :super:
-
To moze fotki pokazecie jakies, jak sie bawiliscie <!-- s:D -->
-
A my wracalismy z przygodami a zapewniła nam je Klaudia <!-- s:( -->
-
Mi tez milutko bylo Was wszystkich poznac... :zdrowko: mam nadzieje ze czesciej taki wypadziki porobimy... <!-- s -->
-
żałujcie centusie i inne ...ze was nie było
zabawa jak zawsze ...........
witamy w naszych skromnych progach Lesio_Dj
dzieki reszcie za liczne przybycie
niestety wiecej fotek nie chce wejść ale tyle chyba samo mówi za siebiebyło git :super: <!-- s -->
-
2 cześć fotek
-
No widzę, że zabawa była przednia , żałuję bardzo, iż nie mogłem dotrzeć, ale nie mogę też narzekać, siódma rocznica ślubu z mą :serce: była :super: <!-- s:super: --> .
[b]Klubowicze[/b] i [b]klubowiczki[/b] piękne dzięki za życzenia i odśpiewane churalnie STO LAT , byliśmy z Donią miło zaskoczeni
[b]WRC[/b] czekam i nie tylko chyba ja na zdjęcia ewentualnego miejsca zlotu, na którym zapalimy cosik, ugrilujemy i wychylimy piwko :piwo:
-
No to się spotykamy 23 kwietnia :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Mam nadzieję [b]Adaś[/b], że inne rzeczy po tym tuningu masz prawidłowo skręcone, a nie tak jak klemę.
-
No spocik byl zajefajny. Milo bylo znowu spotkac starych znajomych. Fotki mam a raczej Marcelka ma ale jescze ich nie zgralem. Zapodam je na przyszły tydzien <!-- s:) -->
-
[quote="Pinek"]Zapodam je na przyszły tydzien <!-- s:) -->[/quote]
[b]Pinek[/b] nie mogę się doczekać.
-
No spocik był superancki