Spot Katowice / Kraków i okolice
-
To i ja postaram się zjawić :super: <!-- s:super: -->
Ps. w końcu ktoś musi przywieś Naszego prezesa :hyhy:
-
[quote="Loni"]To i ja postaram się zjawić :super: <!-- s:super: -->
Ps. w końcu ktoś musi przywieś Naszego prezesa :hyhy: [/quote]
no to i ja musiałbym sie pokazac , ale nie wiem czy na Wielkim kacu bede mógł zajechac swoją czarna perła
-
chetnie bym przyjechal jak czas pozwoli. Daleko to od wawy??
-
z Twoim silnikiem to ze 3 h <!-- s;) -->
jakieś +/- 320 km -
to gdzie i jak sie umawiamy :?: <!-- s:?: -->
-
Czekamy na konkrety od organizatora :super: <!-- s:super: -->
-
sorki że sie nie odzywałem niekierzy wiedzom czamu.
Mysla że spotkamy sie w Gliwicach na stacji SHEL ul Rybnicka ,a co potem to sie zobaczy .Knajpek w Gliwicach nieznam,ale myśle że coś sie znajdzie,a jak nie to zrobimy Grilka i bydzie git. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
na grillka moze troszke za zimno .. moze [b]Kros[/b] bedzie znal jakiejs fajne miejscowki .. typu kregle itp <!-- s -->
-
Kurcze, powiem Wam że ja w Gliwicach to już chyba 4 lata nie imprezowałem, albo i więcej...
a to się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie...knajpy są dookoła rynku, na ulicy zwycięstwa i okolicznych - wszystko w samym centrum, ale kręgle... nie mam pojęcia. Jak tam mieszkałem to o kręglach tam wtedy nie słyszeli...
Był kiedyś klub bilardowy, ale czy jeszcze jest? -
No to moze nie gliwice,a katowice, w sumie to jeden czart chyba,
-
[quote="Zygus"]a katowice[/quote]
no wsomie tyz mozna np na 3 stawach ruzne knajpki sa gdzie mozna pogadac w spokoju i auto jest gdzie pstawic -
No to juz kwestai dogadania sie. Znacie teren i okolice, to napewno cos ciekawego sie znajdzie
-
moja propozycja to SILESIA KATOWICE tam jest pełko miejsc do siedzenia itp
kazdy trafi tylko godzinkaproponuje 15:))
tak abym wyczeżwiał i przyjechał <!-- s -->
-
Jak dla mnie godzina 15 jest oki. Miejsce rowniez spoko. Zobaczymy jak reszta.
-
[quote="MŁODY"]moja propozycja to SILESIA KATOWICE [/quote] :hurra: <!-- s:hurra: -->
roniwez miejsce odpowiada parking jest romalny i podziemny takz emiejsa nie zabraknie -
moze byc Silesia <!-- s:) -->
-
Ja również jestem "za" :super: <!-- s:super: -->
-
To jeszcze powiedzcie jak tam dojechac, chyba ze ty Loni wiesz, to ja sie z toba umowie i pojedziemy razem <!-- s:D -->
-
[b]Zygus[/b],
Pamiętasz jak prowadziłem Cię na stadion?
To przy stacji zamiast w lewo dajesz w prawo, trzymasz się prawego pasa i za 100m. odbijasz w prawo na ślimaka prowadzącego do parkingu SilesiaCC -
a wiec ustalone SILESIA KATOWICE godz 15 zeby było jeszcze jasno <!-- s -->