Spot Katowice / Kraków i okolice
-
No to w takim razie ustalam odgórnie termin <!-- s:D -->
[b]7 listopad (piątek) godzina 19, [/b]
nie wiem co z miejscem, bo w piątki pod wieczór pod Ikea jest masa ludzi, może lepiej będzie pod dawnym Geantem, albo np przy CH Zakopianka -
jak dla mnie ok <!-- s -->
może być CH ZAKOPANKA a dokładnie to miejsce:
http://maps.google.pl/maps?q=mapa+krakowa&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=image
mam nadzieję, że reszcie też odpowiada ten termin-a co najważniejsze dopiszą obecnością.... -
eh, akurat wtedy wyjezdzam za granice .. wiec niestety nie bede mógł się pojawić.. ;(
-
[b]pit_piotr[/b], mapka nie pokazuje miejsca, tylko centrum krakowa <!-- s:) -->
-
Zygus sorry!!! byłem pewien że wskazane na mapie miejsce wraz z zaznaczonym na niej punkcie (ch zakopianka oraz ewentualny parking będzie zaznaczony) myliłem się :krzeslem: <!-- s:krzeslem: -->
-
Mi 7 listopad pasuje przy zakopiance :hyhy: bede na 99% chyba ze zapomne :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
spoko Pinek przypomne Ci :hyhy: a ty mi :zawstydzony: im wiecej tym lepiej moze by Adaś potworem sie skusil <!-- s;) -->
-
Hmm, może być problem ze mną bo nie wiem czy zdążę wyjść z pracy. Ja tak na 50 % póki co.
-
Wpisałem w kalendarz <!-- s:) --> i postaram się zaglądnąć. Co do miejsca zdecydowanie opowiadam się za CH Krokus (czyli dawny Geant). Jak bedą jakieś zmiany wyślijcie proszę mailem jak do tej pory.
-
Mnie nie będzie na 100% - niestety praca przeszkodą.
-
Szkoda, że nie wszyscy będą :zalamany: Ja potwierdzam swoją obecność i Zielonej <!-- s:D -->
-
jestem jak najbardziej za piątek 19 super <!-- s:) -->
-
Co do miejsca jeszcze, żebyśmy się nie szukali po całym parkingu, to proponuję stawac może w pobliżu norauto czy abry, będzie więcej miejsca na pewno.
Lista obecności:
- Zygus
- Emas
- Yamakasi
- Manii
- pit_piotr
- Pinek
- dommel
- Manikulus
- łukasz82
- [/i]
-
czyli tu??
-
Witam! Jestem juz jakis czas na forum ale jakos sie nie wypowiadalem wczesniej pojawie sie tez na zlocie wszystko mi pasuje tylko zdecydujcie sie co do miejsca. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w piatek <!-- s:) -->
-
no prosze to sporo nas bedzie <!-- s:D --> super im wiecej tym lepiej czyli godz 19 tam raczej jest Decathlon i FeuVert kolo tego malego rondka przy zakopiance
-
raczej myslałem o miejscu bliżej rondka, nie wiem co tam dokładnie teraz jest. Zresztą kto przyjedzie pierwszy ten wybierze miejsce. <!-- s:D -->
w razie czego podaje nr do siebie 502340587 to się będziemy szukac.
-
kurcze, szkoda że nie mogę być wtedy w krk... ale na następne mam nadzieje, że uda mi się przyjechać <!-- s:( -->
-
Jakos sie na pewno znajdziemy tylko mam nadzieje ze sie nie spoznie bo ta zakopianka to co chwile w remonie i same korki :mur: <!-- s:mur: -->
-
No i po spocie bylo super chociaz tak krotko. Miło było poznać nowe twarze.