Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Zygus"]Może jakiś mini spocik??[/quote]
dawno nic nie bylo wiec mozna by sie spiknąć <!-- s:D --> -
od poczatku wakacji proponuje sie spotkać ale cieżkoooooooooooo :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
[quote="MŁODY"]od poczatku wakacji proponuje sie spotkać ale cieżkoooooooooooo [/quote] katowice byly niezla szansa na summer cars ale tez nikt sie nie pojewil <!-- s:( --> sami my piffko pili
-
jest szansa, zobaczymy jak dużo osób z niej skorzysta <!-- s:D -->
-
Ja się wstępnie piszę, ale 100% nie obiecuję.
-
[b]vanhouse[/b], mi raczej chodzi o zebranie się wiary z krk, bo na forum jest ok 60 osób zarejestrowanych z krk, a na spota nie ma chętnych.
Trzeba na nowo się poznać w naszym pięknym mieście <!-- s:) --> -
a my sie możemy 19 w Zabrzu zobaczyć :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Zobaczymy jak będzie. A wy tj pisze Młody możecie zrobić spocik dla ślązaków w Zabrzu.
-
Nie będzie mnie jednak , niestety praca <!-- s:( -->
-
Ciekawe czy był ktoś w Wawie, napisłaby czy warto. Ja niestety nie mogłem. <!-- s:/ -->
-
[b]vanhouse[/b], byłeś w Zabrzu na imprezce?? Jak było, warto się wybrać??
-
[quote]jedyne co to fajne dupy się kręciły[/quote]
to ide <!-- s:D --> -
wiec wybiera sie ktos? :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
mnie jednak nie będzie. robota się szykuje na sobotę niestety
-
[b]manii[/b], ja sie moge przejechac, powiedz tylko dokladnie gdzie sie umawiamy i jest ok, w koncu daleko nie mam <!-- s:P -->
-
Witam.Ostatnie info o spocie jest z zeszłego roku więc nie wiem czy pierwszy piątek miesiąca i parking Leleka to aktualna sprawa a jeżeli tak to o której godzinie???
-
trzabyłoby coś zorganizować już po wakacjach ? :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
Generalnie w tym roku strasznie się zapuściliśmy :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Czy 3.10. odbędzie sie spocik na ASO w Gliwicach?? Jeśli tak to o której godzinie??
-
Jest parę jak nie więcej nowych osób z naszego miasta, można by się było spotkać panie i panowie, podyskutować trochę.
Termin do uzgodnienia, raczej niedziela popołudnie, wtedy znaczna większość ma wolne, więc na godz, dwie można podjechać na spota.
Oczywiście propozycja kierowana do wszystkich użytkowników fabek z krk, nie tylko klubowiczów. Nie bójcie się pokazać, to nie boli <!-- s:D -->Jacyś chętni??