Spot Katowice / Kraków i okolice
-
bede choc sob malo mi pasuje ale postaram sie być
-
Szkoda że jak zwykle mnie zabraknie ale myślami będę z Wami i jak zawsze czekam na fotki :] <!-- s:] -->
-
[b]Loni[/b] Jak zwykle zabraknie ciebie i [b]Wojtasa[/b] wpadlibyscie w końcu, na spota oczywiscie . Chyba z rok was nie widziałem. :zly: <!-- s:zly: -->
-
Hmm... cóż muszę to przemyśleć...
po ostatnim zlocie zauważyłem naprawdę zgraną paczkę!
co prawda termin jest nawet nawet ale niestety masa obowiązków przedemną...
tyle że mam jeszcze tydzień na podjęcie decyzji! tak że napewno się zdeklaruje ;o) -
Miejscem spotkania może być parking pod IKEA, tak jak to dawniej bywało. Stamtąd pojedziemy dalej.
Wiadomo co z tymi kręglami na kamiennej?? -
no to moze mala-duza lista obeności..
bo to juz za tydz wiec kto chetny
:hyhy: <!-- s:hyhy: -->- manii i dj
-
ja na 95% będe :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
ja również się zamelduje <!-- s:D -->
-
[quote="Pinek"][b]Loni[/b] Jak zwykle zabraknie ciebie i [b]Wojtasa[/b] wpadlibyscie w końcu, na spota oczywiscie . Chyba z rok was nie widziałem. :zly: <!-- s:zly: -->[/quote]
.. no ja też Was już troszkę czasu nie widziałam a tak mi się już stęskniło za taką fajną ekipą :rozpacz: może uda się Nam spotkać w przyszłym roku
-
- manii i dj
- wojtom (95%)
- szczepcio
-
- Zygus - tylko się mogę trochę spóźnić
-
- MirekS
-
Chłopaki ja niestety nie dotrę choćbym chciał swoim bolidem gdyż mam wtedy inne zajęcie. Jeśli nie wiecie jak spędzić czas ze sobą to zapraszam na 18 do Muzeum Inżynierii Miejskiej na mała wsytawę makiet kolejowych w nowo-otwartej Hali Tramwajowej. Więcej info na http://www.kkmk.org.pl<!-- w -->
-
Ok no to moze i ja sie podlacze w sumie mam czym sie pochwalic <!-- s:P --> Ile osob jest na pewnych co do swojego udzialu??
-
[quote="Lord_Nikkon"] w sumie mam czym sie pochwalic [/quote]
co tam chowasz ciekawego :hyhy: <!-- s:hyhy: --> zapraszamy im wiecej tym lepiej... -
MIalem miec zalozone ksenony z spryskiwaczami ale montarz spryskiwaczy graniczy z cudem finansowym a do ksenonow mam swego rodzaju obawy o ich jakosc <!-- s:( -->
-
szkoda mnie niestety nie będzie tydzień później i by było git.... szkoda że tak wyszło... postaram się na kolejnym zlocie <!-- s;) -->
-
no i jak panowie nastawienie na jutrzejszy spocik...? gdzie sie spotykamy...tak jak bylo pisane pod IKEA czy jakiez zmiany...
-
U mnie bez zmian ja sie melduje pod ikea o 18 Mam nadzieje ze nie dojdzie do zmiany miejsca w ost chwili :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Nastawienie oki, co prawda jeszcze muszę wcześniej zawitać do firmy, ale powinnem zdążyć na 18.