Spot Katowice / Kraków i okolice
-
jak dla mnie 2 dni wchodzą w grę. Albo piątek ok godz 19 tak jak ostatnio, albo niedziela w godz poobiednich, tj 14-15.
Jak dla mnie obydwa dni są ok. Który dzien zbierze więcej głosów ten wygra <!-- s:D --> -
Coraz bliżej terminu, a temacik trochę ucichł.
Znalazłem w końcu tą stronkę z kartami
http://www.wrt-karting.pl/index.htm<!-- m -->Fajnie to wygląda, ale niestety kosztowna imprezka. Rezerwacja toru na 1godz kosztuje 600zł, w tym dostajemy 5 kartów. Przy 10 osobach wychodzi po 60zł na łebka i siedzimy tam godzinę, każdy będzie miał 30 minut jazdy. Zrobiło by się jakiś turniej czy coś w tym stylu.
Za taką kasę to spokojnie mamy z 2 -3 godziny na kręglach jak nie więcej i to nawet w plazie, gdzie ceny są wysokie.
-
to moze tez ustalmy dzien zeby kazdy sobie dopasowal zajecia...
-
Fakt [b]Łukasz[/b] sporo wychodzi, no to może zrobić małe głosowanie kręgle czy gokarty. Dołożyłem ankiete i zobaczymy co z niej wyniknie.
-
Hej! Ja już jeździłem na gokartach i faja zabawa, ale mówię że 10 minut jazdy już wykańcza jak na pierwszy raz, a na drugi dzień macie zakwasy w rękach Więc może lepiej się dowiedzieć czy maja jazdy na czas. Jak chodziłem na Pachońskiego tam 10 minut kosztowało 15zł, nie wiem ile tutaj ale jeśli chodzi o terminy mnie odpowiada w zasadzie każdy dzień <!-- s:) -->
-
na czas też jest, tyle tylko że jak pojedziemy grupką 8-10 osobową to może być ciężko z miejscem.
Ja mimo to że lubię karty, jestem za kręglami, zwłaszcza że święta idą i kaska na inne cele również potrzebna -
Hmm, martwię się, że jak się nie uzbiera większa grupka to gokarty wyjdą bardzo drogo, a porównywalne kręgle wychodzą prawie za darmo, nawet przy małej ilości osób.
-
a ktory dzien obstawiamy, piatek czy niedz?
-
Mi obojętne w zasadzie, ale obstawiam piątek godz. 19 <!-- s:) -->
Chociaż Mirek na początku pisał coś o sobocie -
Panowie i Panie, ja bym bardziej obstawiał za sobotą/niedzielą... w piątek mam bal i nie będę mógł <!-- s:( -->
-
Witam Mi dzień jest obojętny tylko muszę wiedzieć wcześniej bo w tym terminie nocki mam więc muszę się zamienić
-
ja moge w piatek lub sobote jezeli chodzi o 12-13 grudzień od godziny 18 bo wczesniej jestem w pracy. i jestem za gokartami a pozniej mozemy isc do jakiegos pubu <!-- s:) -->
-
no to ja już nie wiem jaki termin wybrać, żeby wszystkim dogodzić. chyba nie ma takiego <!-- s:D -->
-
Chyba tak ..., może zrobić ankietę i zwycięży większość.
-
Przejrzałem jeszcze raz wątek i termin pasujący większości to chyba 13 grudnia godz 18.
Pasuje wam?? -
jestem za:)
-
to 13 SOBOTA TAK???
-
No mi pasuje wiec jestem na tak <!-- s:) -->
-
to Sobota 13 o godzinie 18 jeszcze miejsce konkretne podajcie????
-
Również jestem za 13. 12 godz 18.
No to teraz jeszcze pytanko jak organizujemy czas, ankieta coś blado wychodzi tylko 7 głosów.