Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

A ja w związku z wieczorem panieńskim, o którym pisałaś zaproponowałem piątek 17go  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Pomysł z 19  <!-- s <!-- s --> , jednak ja nie jestem się w stanie wpisać już na żaden weekend w czerwcu. --> , jednak ja nie jestem się w stanie wpisać już na żaden weekend w czerwcu.
- 

dla mnie każda sobota i niedziela jest ok.  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Data : 19.06.2011 
 Miejsce : Katowice - Trzy Stawy http://www.panderossa.com.pl/<!-- m -->
 Godzina : 17:30Pozdrawiam 
 sid
- 

Jak dla mnie może być  ktoś jeszcze chętny??? ktoś jeszcze chętny??? <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ja nie dam rady, będę już w drodze w Bieszczady  ale na następny mam nadzieję, że się już załapie ale na następny mam nadzieję, że się już załapie <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="anubis"]Tez nie dam rady, cała sobota na budowie, nie wiem czy siła bedzie sie pozbierać w niedzielę[/quote] Dobra dobra, bo zacznę liczyć za przechowywanie paczuszki  <!-- s:P --> <!-- s:P -->A gdzie spota robimy  ? ?Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"][quote="anubis"]Tez nie dam rady, cała sobota na budowie, nie wiem czy siła bedzie sie pozbierać w niedzielę[/quote] Dobra dobra, bo zacznę liczyć za przechowywanie paczuszki  <!-- s:P --> <!-- s:P -->A gdzie spota robimy  ?[/quote] ?[/quote]... no nie wiem ma ktoś jakieś propozycje???  
 KR czy SK??? 
- 

Teoretycznie SK, tak by to wypadało. Natomiast ja się czasowo 19stego nie wyrobie  Więc jak coś to KR. Ale akurat ja to pikuś także musimy wybrać Więc jak coś to KR. Ale akurat ja to pikuś także musimy wybrać <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

u mnie to samo musze być na miejscu wiec KR by wchodził w grę ale to tez nie na 100% 
- 

Jak dla mnie to może być KR i SK więc decyzja należy do Was i kto w ogóle chętny???  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

My jak zwykle nie zawiedziemy i się osobiście stawimy. 
 Lecz dostrzegam duży problem,bo chętnych nie ma i jakoś zdecydowanie co do miejsca jest sporym problemem. :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
- 

ostatnio bylo KR to teraz wypadaloby SK ... ale to zalezy od chetnych 
- 

my dopiero damy rade kolo 18 bo wczesniej sie nie urwe bo :cenzura: :dj: :dyskusja: :zdrowko: :piwo: :slinka: :ble: :luzak2: :zabawa: poprostu tesciową musze odwiedzic :przestraszony: :szok: :idiota: <!-- s:idiota: --> 
- 

To pewnie Śląsk wypada,bo ostatnio był Krak.Napiszcie jedną godzinkę dla wszystkich to się zjedziemy w czasie  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Oki Drodzy ślązacy miejsce i godzinę proszę podać, może jakiś zalewik czy coś  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[b]manii[/b], pieknie ujales "odwiedziny u tesciowej" w emotach  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

To może 3 stawy w K-wicach??? Tam jest takie jeziorko i park obok Restauracja PAN DE ROSSA http://www.panderossa.com.pl/<!-- m --> 
- 

Loni  My z Karolcią i przyszłą pociechą jesteśmy za My z Karolcią i przyszłą pociechą jesteśmy za <!-- s <!-- s --> -->
- 

PAN DE ROSSA może być, nigdy tam nie byłem - chętnie zobaczę. Żona została poinformowana o spocie, będziemy, ustalmy godz. spotkania. 18.00 ????