Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

nas nie bedzie pomimo tego ze blisko i wogole... niestety nie damy rady sorki :padam: :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> 
- 

ile bedzie pewnych osob :?: <!-- s:?: --> .. bo moim zdaniem jak ma nas byc 3-4 auta to mozna sobie darowac i przestawic na grilla za tydzien np albo co 
- 

Pogoda naprawdę kiepska, może faktycznie zaplanujmy przyszły tydzień... 
- 

manii, elek i enemik nie dadza rady ... Mirek moze tylko na chwile ... anubis male szanse aby zdazyl .. moim zdaniem przestawiamy spota, moze uda sie wcelowac w lepsza pogode  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

No to fakt  <!-- s:D --> Nie ma co kombinować - odwołujemy.... <!-- s:D --> Nie ma co kombinować - odwołujemy....Pozdrawiam 
 sid
- 

hmmm... to ostatecznie spot odwołany?? 
- 

Tak, w dniu jutrzejszym spot ODWOŁANY. Pozdrawiam 
 sid
- 

Czyli kiedy robimy następny za tydzień?  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

musimy dogadac termin zeby bylo jak najwiecej ludzi .. no i jeszcze jak pogoda dopisze to bedzie mozna grilla uskutecznic  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

No liczę ze uda się nam uzgodnić jakiś termin 
- 

spocik przelozony a na zewnatrz wiosna w pelni  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

Ehh no wlasnie... nawet wiaterek ustal  
- 

To może uda się coś zorganizować np 17 kwietnia???  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

W obydwu przypadkach (fotki, filmik) mam taki komunikat :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> 
 Czyli już tego nie ma na Rapidshare
- 

Trzeba to sprawdzić Kochani admini  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Jak ze spocikiem w najbliższy weekend??? Wiadomo że niedziela jest palmowa ale może ktoś jest chętny???  Tylko gdzie??? Może tam gdzie zawsze pod Krokusem? Chyba tak to się nazywa???  :oczami: <!-- s:oczami: --> Tylko gdzie??? Może tam gdzie zawsze pod Krokusem? Chyba tak to się nazywa???  :oczami: <!-- s:oczami: -->
- 

u mnie niedziela odpada ps. 17 w Krakowie jest maraton i sporo ulic będzie pozamykanych więc trzeba będzie sie uzbroić w cierpliwość albo jechać wg objazdów tez nie najlepiej poprowadzonych link z mapa jakimi ulicami przebiega maraton [url=http://www.cracoviamaraton.pl/artykuly/1011/Trasa-X-Cracovia-Maraton]KLIK[/url] podczas ostatniego maratonu chcą się wydostać z huty nie dość że pod prąd na czerwonym cofałem przez skrzyżowanie :hyhy: :hyhy: :hyhy: bo by mnie trafiło czekać aż puszczą ruch  <!-- s:D --> jak policzyłem  w domu to by wyszło  1000zł i prawko poszło by za punkty <!-- s:D --> jak policzyłem  w domu to by wyszło  1000zł i prawko poszło by za punkty
- 

Tym razem ja nie wiem czy się pojawię  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->Pozdrawiam 
 sid
- 

dałem wam chwile i widze ze nie wychodzi :zwariowany: <!-- s:zwariowany: --> 
 awiec może na spokojnie po świętach spocik w Bytomiu na działce ( pierwszy już był ) kiełbaski grill itd :zdrowko: :dj: :dyskusja: :alkoholik:
- 

No ja też przyznaję, że w ten weekend ciężko, mam rocznicę ślubu i chcemy z żonką się nieco wyrwać w podróż poślubną dwu dniową  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .