Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Kurde a mnie nie było!!! Gdyby nie ta praca  <!-- s:( --> Musiało byc fajnie zapodajcie jakies fotki. <!-- s:( --> Musiało byc fajnie zapodajcie jakies fotki.
- 

Hej chlopaki. Zdjecia zamieszczac tutaj (w tym poscie) czy w galerii?? 
- 

[b]Lord_Nikkon[/b], fajna galeria, tylko niebieska fabka jest moja, a nie adasia  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 ale pogardzilbym taką zamianą 
- 

Kiedy kolejny spot?  W niedzielę zakupiłem nową Fabię i chętnie wymieniłbym się spostrzeżeniami na temat tego samochodu W niedzielę zakupiłem nową Fabię i chętnie wymieniłbym się spostrzeżeniami na temat tego samochodu <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

gratulacje przy okazji, spocik będzie pewnie, ale jak już ciepło sie zrobi. W niedzielę zimno było i każdy szybko do domu zmykał  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]Zygus[/b], wybacz ta wpadke. Jak tylko znajde czas to zmienie opis :rotfl: . A co do temperatury to nawet mi nie przypominaj, bo do dzis mnie telepie na sama mysl  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

spocik dopisał 17 fabek , niezły wynik , tak trzymać  <!-- s <!-- s --> -->
 fajnie było poznać nowych fabiarzy 
- 

Super spotkanie  Cieszę się że mogłem poznać tak wiele osób.To zaszczyt należeć do tak zacnego grona   :padam: <!-- s:padam: --> Cieszę się że mogłem poznać tak wiele osób.To zaszczyt należeć do tak zacnego grona   :padam: <!-- s:padam: -->
- 

to mówi samo za siebie [url=http://img16.imageshack.us/my.php?image=24a27faf4828171e.jpg][img]http://img16.imageshack.us/img16/7317/24a27faf4828171e.jpg[/img][/url] 
- 

23-24 maja jest T.S. w kraku czy ktoś się w wybiera, może przy okazji szybki zlot? Krótkie [url=http://www.furious.pl/news2009/maj/7-tuning-show-krakow.htm]INFO[/url] co i jak. 
- 

w sumie jak cos mi nie wypadnie to moglbym sie machnac :] <!-- s:] --> 
- 

spotkac sie mozna tyle ze jak czytam na roznych forach to powiem ze jest juz od kilku lat pomysl zrobienia rownoleglej imprezy na TS Krakow strasza ceny a i miejsce na hali i moc atrakcji nie powala ale jak cos to w niedz powinienem byc  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Pewnie się zjawię, jak znajdę chwilkę  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

no to robimy zlota :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
 kto chetny na niedz w koncy trza sie spotkac... - manii i dj
 2...

- manii i dj
- 

[b]manii[/b], wstepnie i mnie dopisz o ile sie nie bedziecie sie mnie wstydzic  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ja sie na 100% pojawie, ale niestety dopiero po pracy tj. około 15.30. 
- 

mnie chyba nie będzie, może podskoczę ale w sobotę do południa na chwilę. 
- 

no widze ze zainteresowanie duze a nawet prze ogromne..... :szok: <!-- s:szok: --> to juz o zlocie w katowicach na Summer Cars w lipcu nawet nie wspomne :orany: 
- 

Ja jutro postaram się być, ale dokładnie jeszcze nie wiem o której pracka mi pozwoli. Także z nikim się nie umawiam, niestety  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

manii ja czekam na twoje fotki, bo zal mi bylo kasy na ta imprezke  <!-- s:D --> <!-- s:D -->