Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Ja jak najbardziej  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ha no to moze i ja sie zjawie. Moze do tego czasu skoncze pierwszy etap modyfikacji auta  Stanac kolo MirkaS i manii'ego to niemaly zaszczyt. Stanac kolo MirkaS i manii'ego to niemaly zaszczyt. <!-- s <!-- s --> -->
- 

dobrze, że ktoś coś organizuje to się może spotkamy w końcu  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 jestem na tak
- 

Czesc chlopaki i dziewczyny. Pytanie krotkie. Czy widzimy sie jeszcze przed spotem VAG (22 marca)?? czy raczej sobie odpuszczamy?? :chytry: <!-- s:chytry: --> 
- 

Ja k się zbierze parę osób jestem za. 
- 

fajnie by bylo choc z naszym zapalem to prawie sie uda to w marcu, oby wiosna byla zeby w jaki letni setup wskoczyc  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

No wlasnie. Z tego co widze tylko Manii i Mirek sa w stanie, ale moze jeszcze dwie fabcie sie zbiora.  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

No to [b]Lord_Nikon[/b] jakiś konkret data i do dzieła  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .
- 

No wiesz ja moge codziennie po 16, oprocz sobot i niedziel kiedy mam prawie caly dzien czas  <!-- s:D --> Lepiej powiedzcie kiedy wy mozecie <!-- s:D --> Lepiej powiedzcie kiedy wy mozecie
- 

widze ze z takim ogolnym zainteresowaniem daleko nie zajedziemy, ja jestem chetny od piatku 19.00 do niedzieli... ale czuje ze dop na marzec sie spikniemy na tym lotnisku http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=4929 pewno kazdy szykuje 'mody' zeby sczyms zaskoczyc :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

licze ze spotkamy sie wieksza grupa  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 mapka dojazdu
 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Krak�w%2C+Dywizjonu+303+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0
- 

Ja kurde w pracy bede! Ale jestem zły :zly: . Może powiecie im że Pinek nie da rady i przełożą spotkanie o tydzień hehe... :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

Pas jest długi, ale też wyboisty. Ale skoro taką miejscówkę wybrali więc można się spodziewać pewnie jakichś wyścigów. 
- 

ja mam chyba wolne w tym terminie musze sprawdzić jeżeli mam to sie zjawie :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

wiec jak panowie kto sie wybiera: - manii i dj

- 

Mani mnie tez dopisz do listy  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Też podjadę  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]Zygus[/b], No zygus - w koncu cie poznam  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Ja też się postaram być choć mogę się spóźnić bo mam wtedy dyżur. 
- 

Dużo sie mówiło o spocie 28 lub 29 marca w Katowicach obok SCC lub w "3 Stawy" 
 Czy już coś wiadomo,mam urlop (stary) i chetnie przyjadę ale kiedy ?
 Ustalmy coś.