Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

meldowac sie kto bedzie zebysmy potem nie stali w 3 auta  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Przyjadę, zastanawiam się tylko czy moja *4 strefowa klima ochłodzi autko przy tej pogodzie  
 [size=75]
 *4 strefy = 4 otwarte okna :-)[/size]Pozdrawiam 
 sid
- 

Chociaż czas będę miała ograniczony to i ja sie pojawię  ale na doczepkę z Wojtasem (moja fabka potrzebna domownikom) ale na doczepkę z Wojtasem (moja fabka potrzebna domownikom) tylko żeby nie padało bo coś się robi ciemno tylko żeby nie padało bo coś się robi ciemno <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Ja będę i może nawet samemu. 
- 

Co powiecie na spot przykładowo 5 września w Niedziele (KRK) ? Pozdrawiam 
 sid
- 

ja jestem za  najwyższy czas pokazać się na jakimś spocie najwyższy czas pokazać się na jakimś spocie <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Może ktoś chętny się jeszcze znajdzie  Pozdrawiam 
 sid
- 

Jestem za, kto jeszcze chętny? 
- 

zależy jaki będzie termin ja też chętnie podjadę 
- 

Dałem propozycję na 5 września ( Niedziela -> KRK) czas i konkretne miejsce nie ustalone...jeszcze  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

nie wypada sie nie zjawic, wiec jak nic nie wypadnie to jestem na 100% 
- 

Tak myślę nad miejscem i wychodzi mi na Bora-Komorowskiego na parkingu Reala/Krokusa. Pozdrawiam 
 sid
- 

a może sobota bo w niedziele to ludzie zamiast do parku z rodziną to do"kościółka" na zakupy i bywa tłoczno albo niedziela tylko miejsce to pas ta część ogólnodostępna 
- 

Postaram się być tylko kiedy dokładnie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Sobota też zła nie jest, prosto ze ślubu kolegi będę wracał  A jak inni ? Chociaż w niedziele bliżej stacji tak na uboczu troche miejsca jest A jak inni ? Chociaż w niedziele bliżej stacji tak na uboczu troche miejsca jest Pozdrawiam 
 sid
- 

Pod krokusikiem zawsze jest miejsce  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

To jak drodzy mili  <!-- s:D -->  Zostajemy przy Realu/Krokusie na 5 września - Niedziele ? <!-- s:D -->  Zostajemy przy Realu/Krokusie na 5 września - Niedziele ?Pozdrawiam 
 sid
- 

Pasuje 
- 

5 września (Niedziela), parking pod Reale/Krokusem na Bora-Komorowskiego bliżej stacji BP godzina 15 ? - sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 Proszę się dopisywać dalej  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Ja niestety nie dam rady  więc życzę udanego spotu więc życzę udanego spotu <!-- s;) -->. <!-- s;) -->.
 Moja propozycja - załóżcie nowy temat z terminem i miejscem spotkania.