Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Ojjj jaka szkoda  a kto się spóźnił??? A mówiłam że miał być ktoś jeszcze a kto się spóźnił??? A mówiłam że miał być ktoś jeszcze <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

No to czas na kolejny spocik .. moze ci ktorzy nie byli ostatnio teraz rusza swoje szanowne 4 litery i sie zjawia ... jakie miejsce i termin :?: .. godz ustalimy pod koniec  .. Moze jakis termin przed weekendem majowym lub po ... nie chce zawracac d... w weekend majowy bo wtedy pewnie kazdy uskutecznia grilla w rodzinnym gronie .. Moze jakis termin przed weekendem majowym lub po ... nie chce zawracac d... w weekend majowy bo wtedy pewnie kazdy uskutecznia grilla w rodzinnym gronie <!-- s:P --> piszcie propozycje .. moja : 24-25.04 lub 8-9.05 <!-- s:P --> piszcie propozycje .. moja : 24-25.04 lub 8-9.05
- 

Wstępnie może być 24 lub 25 kwietnia  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem  chyba zlot z Furum Skody ? ! chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[quote="nikon"]widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem  chyba zlot z Furum Skody ? ! chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) -->[/quote] <!-- s;) -->[/quote]Konkretnie z fabiaclub.pl Mogłeś na chwilkę powstrzymać świąteczne obowiązki :ksiadz: i poklachać o tym i owym  Zawsze to jedna osoba (i Fabka) więcej  
- 

Ja niestety odpadam w obydwóch terminach - praca. 
- 

[quote="nikon"]widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem  chyba zlot z Furum Skody ? ! chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) -->[/quote] <!-- s;) -->[/quote]taaa... jakaś blondi namierzała mnie wzrokiem  ... poznałem kilka osób z poprzednich spotów ale niestety akurat wracałem z pracy więc jedyne na co miałem ochotę to odpocząć w domu ... poznałem kilka osób z poprzednich spotów ale niestety akurat wracałem z pracy więc jedyne na co miałem ochotę to odpocząć w domu sorry pewnie następnym razem dołączę do ekipy. sorry pewnie następnym razem dołączę do ekipy.
- 

[quote="nikon"] pewnie następnym razem dołączę do ekipy.[/quote] Na pewno kiedyś uda nam się jakoś zgrać :super: <!-- s:super: --> 
- 

Panie i Panowie co Wy na to żeby dogadać się z FC i OCP oraz kolegów ze śląska i zorganizować wspólne większe spotkanie pod znakiem rodziny Skody ? 
- 

o ile wiem z doswiadczenia ciezko bedzie o takie cos .. juz nie raz byly podejmowane proby .. ale jezeli komus sie chce pisac posty na roznych forach to nie mam nic przeciwko  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

jako ze juz w niedługiej przyszłości zawita w rodzinie O2Fl jako drugie autko więc moge popytać o oponie na OCP i FC może w końcu kiedyś się uda  <!-- s:D -->  zebrać <!-- s:D -->  zebraćpierwsza propozycja miejsca Kraków lotnisko na Czyżynach 
- 

Fajny pomysł  tylko żeby chętni byli tylko żeby chętni byli <!-- s <!-- s --> -->
- 

Można wrzucić temat, zapytać nie zaszkodzi. A jeśli komuś będzie termin pasował to się pojawi. Ja nie widzę żadnych przeszkód co do organizowania takich spotów  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[color=red]PANIE I PANOWIE MOBILIZACJE [/color] największe zainteresowanie jest ze strony kolegów z OCP wiec musimy sę zebrać może uda się uzbierac parę fabek FCP+FC i dołączyć do większych sióstr !  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

może 2 maja pod Media Markt? :hurra: <!-- s:hurra: --> 
- 

[quote="nikon"]może 2 maja pod Media Markt? :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote] A co jakaś promocja jest wtedy??  
- 

Na FC Kolega MartinezTychy orientuje się co do terenu Paprocan (jeziorko i podobne klimaty), może - jeśli pogoda dopisze - uda się coś przysmażyć i nie tylko :zdrowko: Chodzi o termin majówkowy oczywiście  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Kwestia doboru odpowiedniego terminu i jakoś się dogadamy wszyscy  Wystarczy chcieć się dogadać  
- 

Ja odpadam 9maja na cały dzień komunia poza Krakowem i 16 tak na pół tez kolejna komunia tym razem w Krakowie proponował bym może piątkowe popołudnia jak koledzy z OCP maja 
- 

Oczywiście jestem "ZA" jak tylko termin podpasuje  <!-- s <!-- s --> -->
- 

Prosze wpiszcie propozycje terminów jakie by Wam pasowały