Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ojjj jaka szkoda a kto się spóźnił??? A mówiłam że miał być ktoś jeszcze <!-- s:P -->
-
No to czas na kolejny spocik .. moze ci ktorzy nie byli ostatnio teraz rusza swoje szanowne 4 litery i sie zjawia ... jakie miejsce i termin :?: .. godz ustalimy pod koniec .. Moze jakis termin przed weekendem majowym lub po ... nie chce zawracac d... w weekend majowy bo wtedy pewnie kazdy uskutecznia grilla w rodzinnym gronie <!-- s:P --> piszcie propozycje .. moja : 24-25.04 lub 8-9.05
-
Wstępnie może być 24 lub 25 kwietnia <!-- s:) -->
-
widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) -->
-
[quote="nikon"]widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) -->[/quote]
Konkretnie z fabiaclub.pl
Mogłeś na chwilkę powstrzymać świąteczne obowiązki :ksiadz: i poklachać o tym i owym
Zawsze to jedna osoba (i Fabka) więcej
-
Ja niestety odpadam w obydwóch terminach - praca.
-
[quote="nikon"]widziałem ekipę z fabkami w sobotę pod Go Sportem chyba zlot z Furum Skody ? ! <!-- s;) -->[/quote]
taaa... jakaś blondi namierzała mnie wzrokiem ... poznałem kilka osób z poprzednich spotów ale niestety akurat wracałem z pracy więc jedyne na co miałem ochotę to odpocząć w domu sorry pewnie następnym razem dołączę do ekipy.
-
[quote="nikon"] pewnie następnym razem dołączę do ekipy.[/quote]
Na pewno kiedyś uda nam się jakoś zgrać :super: <!-- s:super: -->
-
Panie i Panowie co Wy na to żeby dogadać się z FC i OCP oraz kolegów ze śląska i zorganizować wspólne większe spotkanie pod znakiem rodziny Skody ?
-
o ile wiem z doswiadczenia ciezko bedzie o takie cos .. juz nie raz byly podejmowane proby .. ale jezeli komus sie chce pisac posty na roznych forach to nie mam nic przeciwko <!-- s:) -->
-
jako ze juz w niedługiej przyszłości zawita w rodzinie O2Fl jako drugie autko więc moge popytać o oponie na OCP i FC może w końcu kiedyś się uda <!-- s:D --> zebrać
pierwsza propozycja miejsca Kraków lotnisko na Czyżynach
-
Fajny pomysł tylko żeby chętni byli <!-- s -->
-
Można wrzucić temat, zapytać nie zaszkodzi. A jeśli komuś będzie termin pasował to się pojawi.
Ja nie widzę żadnych przeszkód co do organizowania takich spotów <!-- s;) -->
-
[color=red]PANIE I PANOWIE MOBILIZACJE [/color] największe zainteresowanie jest ze strony kolegów z OCP wiec musimy sę zebrać może uda się uzbierac parę fabek FCP+FC i dołączyć do większych sióstr ! <!-- s:) -->
-
może 2 maja pod Media Markt? :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
[quote="nikon"]może 2 maja pod Media Markt? :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote]
A co jakaś promocja jest wtedy??
-
Na FC Kolega MartinezTychy orientuje się co do terenu Paprocan (jeziorko i podobne klimaty), może - jeśli pogoda dopisze - uda się coś przysmażyć i nie tylko :zdrowko: Chodzi o termin majówkowy oczywiście <!-- s:D -->
Kwestia doboru odpowiedniego terminu i jakoś się dogadamy wszyscy
Wystarczy chcieć się dogadać
-
Ja odpadam 9maja na cały dzień komunia poza Krakowem i 16 tak na pół tez kolejna komunia tym razem w Krakowie proponował bym może piątkowe popołudnia jak koledzy z OCP maja
-
Oczywiście jestem "ZA" jak tylko termin podpasuje <!-- s -->
-
Prosze wpiszcie propozycje terminów jakie by Wam pasowały