Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Widać że Leniwiec... po automatach się wozi <!-- s:P -->
-
po pierwsze gdześ ty kur..... pojechal na automat ?? chyba po to zeby bylo wiecej rys do polerowania przed zlotem a dwa po spocie to se mogłeś darować poszło że brudas <!-- s:) -->
-
[quote="enemik"]po pierwsze gdześ ty kur..... pojechal na automat ?? chyba po to zeby bylo wiecej rys do polerowania a dwa po spocie to se mogłeś darować <!-- s:) -->[/quote]
eeee tam rys nie widzisz ze na myjce napisane "soft care" hehehe
-
tak tak mięciutkie <!-- s:D -->
-
Dzięki za spotkanie wszystkim, nawet temu brzydalowi z czerwonej fabii i w czerwonym "tiszercie"
Pozdrawiam
sid -
jak już coś czerwonym z czarnymi wstawkami na rękawach ale przyznam frekwencja dopisała a może tak na przyszłość będzie rywalizacja Regionów oczywiście mam tu na mysli zdrową rywalizację <!-- s:) -->
-
Ślicznie dziękuję za tak liczne przybycie super było zobaczyć stałą ekipę jak również poznać nowe osoby mam nadzieję do szybkiego zobaczenia tym razem w Katowicach <!-- s;) -->
[b]Sid [/b] haha ale poszło Ci na ambicję z tym "brudasem"
-
Hejka, również dziękuję za przybycie, miło było wszystkich Was zobaczyć <!-- s;) --> i do następnego razu.
-
Pisałby się ktoś na jakiś Śląski spot ? <!-- s:) -->
-
to jeszcze się do gadamy. ja proponuje Gliwice C.H. Arena
-
Jak dla mnie spoko <!-- s --> kwestia dogadania terminu
-
[center][size=150][color=#00BFFF][b][i]SŁUCHAJTA LUDZIE, PANY I PANIE[/i][/b][/color][/size] :!: <!-- s:!: -->[/center]
A może byśmy zgrupowanko zrobili w Brzesku (a jak nie, to prędzej w Krakowie) Małopolska/Śląsk/Podkarpacie* :?: Proponowałbym termin najlepiej po Świętach Wielkanocnych gdzieś do końca kwietnia - najlepiej Weekendy, bo to wolne co niektóra większość ma... Co byście powiedzieli na to? Pisalibyście się?
[size=59]*Podkarpacie - na czas bieżący to tylko ja reprezentuję swój region, inni userzy rzadko tu bywają... [/size]
-
[b]Tofik [/b] radze przeczytać regulamin i zastanów się nad czerwonym nagłówkiem jak nie chcesz żeby się to źle skończyło po wizycie władz w tym temacie taki mały OT
-
Gdzie ty widzisz czerwony? Żartuję oczywiście <!-- s;) -->
-
[b]enemik [/b] wielkie dzięki za 3manie ręki na pulsie :padam: <!-- s:padam: -->
-
No i tydzień minął, a odpowiedzi brak... :zalamany: Czyżby nikt nie chciał się spotkać po Świętach? :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
ja się pisze <!-- s;) --> jak cos;)
z Miłą chęcia przybędę na zlot po raz pierwszy:)
-
zlot to inna droga - on jest w czerwcu...
Mi tu o spot chodzi. Może będzie lepsza frekwencja niż poprzednio w KR -
czemu nie ja bym sie pisał ;]
-
e, no to robi się coraz lepiej <!-- s:) --> W takim razie puszczam listę, kto będzie na spocie:
Tofik
roberto21
robalx24Wpisywać się, kto chętni i pisać, kiedy wam pasuje