Spot Katowice / Kraków i okolice
-
A ja w związku z wieczorem panieńskim, o którym pisałaś zaproponowałem piątek 17go <!-- s:) -->
-
Pomysł z 19 <!-- s --> , jednak ja nie jestem się w stanie wpisać już na żaden weekend w czerwcu.
-
dla mnie każda sobota i niedziela jest ok. <!-- s:P -->
-
Data : 19.06.2011
Miejsce : Katowice - Trzy Stawy http://www.panderossa.com.pl/<!-- m -->
Godzina : 17:30Pozdrawiam
sid -
Jak dla mnie może być ktoś jeszcze chętny??? <!-- s:) -->
-
Ja nie dam rady, będę już w drodze w Bieszczady ale na następny mam nadzieję, że się już załapie <!-- s:) -->
-
[quote="anubis"]Tez nie dam rady, cała sobota na budowie, nie wiem czy siła bedzie sie pozbierać w niedzielę[/quote]
Dobra dobra, bo zacznę liczyć za przechowywanie paczuszki <!-- s:P -->
A gdzie spota robimy ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][quote="anubis"]Tez nie dam rady, cała sobota na budowie, nie wiem czy siła bedzie sie pozbierać w niedzielę[/quote]
Dobra dobra, bo zacznę liczyć za przechowywanie paczuszki <!-- s:P -->
A gdzie spota robimy ?[/quote]
... no nie wiem ma ktoś jakieś propozycje???
KR czy SK??? -
Teoretycznie SK, tak by to wypadało. Natomiast ja się czasowo 19stego nie wyrobie Więc jak coś to KR. Ale akurat ja to pikuś także musimy wybrać <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
u mnie to samo musze być na miejscu wiec KR by wchodził w grę ale to tez nie na 100%
-
Jak dla mnie to może być KR i SK więc decyzja należy do Was i kto w ogóle chętny??? <!-- s:) -->
-
My jak zwykle nie zawiedziemy i się osobiście stawimy.
Lecz dostrzegam duży problem,bo chętnych nie ma i jakoś zdecydowanie co do miejsca jest sporym problemem. :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> -
ostatnio bylo KR to teraz wypadaloby SK ... ale to zalezy od chetnych
-
my dopiero damy rade kolo 18 bo wczesniej sie nie urwe bo :cenzura: :dj: :dyskusja: :zdrowko: :piwo: :slinka: :ble: :luzak2: :zabawa: poprostu tesciową musze odwiedzic :przestraszony: :szok: :idiota: <!-- s:idiota: -->
-
To pewnie Śląsk wypada,bo ostatnio był Krak.Napiszcie jedną godzinkę dla wszystkich to się zjedziemy w czasie <!-- s:P -->
-
Oki Drodzy ślązacy miejsce i godzinę proszę podać, może jakiś zalewik czy coś <!-- s;) -->
-
[b]manii[/b], pieknie ujales "odwiedziny u tesciowej" w emotach <!-- s:D -->
-
To może 3 stawy w K-wicach??? Tam jest takie jeziorko i park obok Restauracja PAN DE ROSSA http://www.panderossa.com.pl/<!-- m -->
-
Loni My z Karolcią i przyszłą pociechą jesteśmy za <!-- s -->
-
PAN DE ROSSA może być, nigdy tam nie byłem - chętnie zobaczę. Żona została poinformowana o spocie, będziemy, ustalmy godz. spotkania. 18.00 ????