Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="sid"]Jeszcze tylko miejsce <!-- s:D -->[/quote]
Silesia?[quote="sid"] i godzina może około 12 ?[/quote]
Tak wcześnie ? -
Silesia o 14 <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
ok, jestem ZA <!-- s;) -->
-
Mnie też pasuję A w którym miejscu na silesi się spotykamy :?: <!-- s:?: -->
-
Pamiętajcie o jednym że w niedziele jest duży ruch pod marketami; często gęsto wyższy jak w tygodniu lub w sobote.
-
Aaaach, żałuję że nie tydzień później bo może udało by mi się dotrzeć po raz pierwszy na spocik... <!-- s:( -->
-
[quote="Scobel89"]A w którym miejscu na silesi się spotykamy :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Może w rogu, przy stacji Shell? -
[quote="zdono"][quote="Scobel89"]A w którym miejscu na silesi się spotykamy :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Może w rogu, przy stacji Shell?[/quote]No może być Mam nadzieje że jakieś miejsca bedą wolne
-
11 listopada jest święto , sklepy są pozamykane <!-- s;) --> Kino jedynie będzie otwarte
-
[quote="zecke"]11 listopada jest święto , sklepy są pozamykane <!-- s;) --> Kino jedynie będzie otwarte[/quote]
oo, faktycznie W takim razie cały parking nasz (mogło by trochę śniegu spaść ) -
Dokładnie, jedyna okazja na fotki na tle CH w dzień bez pełnego parkingu :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
A mogło by spaść A działo by się działo <!-- s:) -->
Dam ogłoszenie na FC.
-
No i super
Pozdrawiam
sid -
jak mnie kierownik nie wpisze do roboty na 11 to wstępnie się pojawię i poznam zacnych panów z forum <!-- s -->
-
A zapraszamy zapraszamy
Pozdrawiam
sid -
To 14 godzina rozumiem ?? Postaram sie byc jak mi zona samochodu nie zabierze do pracy;)
-
Jeśli mi się uda pogodzić dwa tematy spotowe, to może uda mi sie zaglądnąć się przywitać na momencik.
-
Ja niestety odpadam mam pilny wyjazd :rozpacz: [b]sid[/b] mam nadzieję że mnie nie zabijesz :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
S(z)koda że nie w Krakowie. No cóż, może następnym razem ( będzie ten pierwszy raz :balonik: <!-- s:balonik: --> )
-
Lonim damy rade :-), wood spokojnie w Krakowie też coś będzie....
Pozdrawiam
sid