Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Mnie pasuje  Powiadomię reszte Powiadomię resztePozdrawiam 
 sid
- 

Panowie to o ktorej bedziecie w Chrzanowie :?: <!-- s:?: --> 
- 

- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- MirekS&Donia
- MŁODY
- Lestek
- nicram
- Mlodyelek
- kapi
- anubis
- Adaś
 Powyższa lista jest chyba najbardziej aktualna  Jarecki87 nie może się zjawić.. Jarecki87 nie może się zjawić..ps. dzięki [b]sid[/b]  <!-- s <!-- s --> -->
- 

[quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany  Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość 
- 

- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- MirekS&Donia
- MŁODY
- Lestek
- nicram
- Mlodyelek
- kapi
- anubis
- Adaś
- Pulstar & osoba towarzysząca
 No i pytanko do Pani Prezes czy koszulki będą na spocie już czy raczej nie? Powyższa lista jest chyba najbardziej aktualna  Jarecki87 nie może się zjawić.. Jarecki87 nie może się zjawić..
- 

[quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany  Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość[/quote] ... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia  
- 

[b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane  (mam nadzieję że będą się Wam podobały)   :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> (mam nadzieję że będą się Wam podobały)   :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
- 

[quote="Loni"][quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany  Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość[/quote] ... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia  [/quote] [/quote]i rameczki , 
 bo właśnie wymieniłem przód i jest zaduża do obrysu na zderzaku mimo tego ze listewka z FCP pasuje
- 

[quote="MŁODY"][quote="Loni"][quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany  Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość[/quote] ... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia  [/quote] [/quote]i rameczki , 
 bo właśnie wymieniłem przód i jest zaduża do obrysu na zderzaku mimo tego ze listewka z FCP pasuje[/quote]... oki mam ramki naklejki jakby ktoś jeszcze chciał, będzie wszystko  
- 

[quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]No to malinowo... :super: 
- 

[quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]No to malinowo... :super: [/quote] [b]Pulstar [/b]Ty mi się na listę na [b]IV zlot FCP[/b] wpisuj (oczywiście z osobą towarzyszącą) i to bez wykrętów    
- 

[quote="Loni"][quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]No to malinowo... :super: [/quote] [b]Pulstar [/b]Ty mi się na listę na [b]IV zlot FCP[/b] wpisuj (oczywiście z osobą towarzyszącą) i to bez wykrętów    http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7573;[/quote] Rozważam intensywnie tą propozycję cały czas ale w życiu jak w kalejdoskopie.... :zakrecony: nie chcę obiecywać :niepewny: 
- 

[quote="Pulstar"][quote="Loni"][quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]No to malinowo... :super: [/quote] [b]Pulstar [/b]Ty mi się na listę na [b]IV zlot FCP[/b] wpisuj (oczywiście z osobą towarzyszącą) i to bez wykrętów    http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7573;[/quote] Rozważam intensywnie tą propozycję cały czas ale w życiu jak w kalejdoskopie.... :zakrecony: nie chcę obiecywać :niepewny: [/quote] ... dobra dobra :zalamany: 
- 

Ok, Sid w takim razie ok. 14.30 na tej prostej 150m co jest wzdłuż parkingu leroy i dwóch salonów zaraz za przystankiem. 
- 

[quote="MirekS"]Ok, Sid w takim razie ok. 14.30 na tej prostej 150m co jest wzdłuż parkingu leroy i dwóch salonów zaraz za przystankiem.[/quote] Z 7 aut zrobi się 3  Spoko jakoś się znajdziemy Spoko jakoś się znajdziemy <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

jak bedziecie jechac stara droga to za trzebinia zjedzcie na autostarde i potem zjedzcie na jaworzno ... bede czekal zaraz za wyjazdem ... od 15:00 czekam na 26ym kanale 
- 

no i chyba nici z mojego (naszego) przyjazdu  jeszcze jestem w pracy i nie zapowiada się, abym szybko z niej dzisiaj wybył jeszcze jestem w pracy i nie zapowiada się, abym szybko z niej dzisiaj wybył <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

1 jestem :hyhy: <!-- s:hyhy: --> [size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 12-03-2011, 18:53[/i] ][/size] 
 dziękuje wszystkim za przybycie 
 miło było poznać nowe twarze z Towarzyszkami :hyhy:
 dziękuje za zestaw nowych gażetów :]
 do następnego miłego spotkamia 
- 

Dzieki wszystkim za przybycie :zdrowko: do nastepnego .. tym razem bedzie grillowo  <!-- s:D --> <!-- s:D -->[b]sid[/b] nastepnym razem zabierz tez gruche to pogadasz z nami a nie bedziesz tylko podsluchiwal  
- 

Wielkie dzięki za przesympatyczne towarzystwo :padam: fajnie było poznać nowe osoby :super: widać śląsk też rośnie w siłe 12 fabek to bardzo miły wynik :hurra: i mam nadzieję do zobaczenia na następnym spociku  <!-- s:) --> <!-- s:) -->ps. nie zapomnijcie wpisać się na listę IV zlot FCP bo... :krzeslem: