Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Widać że Leniwiec... po automatach się wozi  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

po pierwsze gdześ ty kur..... pojechal na automat ?? chyba po to zeby bylo wiecej rys do polerowania przed zlotem  a dwa po spocie  to se mogłeś darować a dwa po spocie  to se mogłeś darować poszło że brudas poszło że brudas <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="enemik"]po pierwsze gdześ ty kur..... pojechal na automat ?? chyba po to zeby bylo wiecej rys do polerowania a dwa po spocie to se mogłeś darować  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]eeee tam rys  nie widzisz ze na myjce napisane "soft care" nie widzisz ze na myjce napisane "soft care" hehehe hehehe
- 

tak tak  mięciutkie mięciutkie <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Dzięki za spotkanie wszystkim, nawet temu brzydalowi z czerwonej fabii i w czerwonym "tiszercie" Pozdrawiam 
 sid
- 

jak już coś czerwonym z czarnymi wstawkami na rękawach  ale przyznam frekwencja dopisała ale przyznam frekwencja dopisała a może tak na przyszłość  będzie rywalizacja Regionów  oczywiście mam tu na mysli zdrową rywalizację a może tak na przyszłość  będzie rywalizacja Regionów  oczywiście mam tu na mysli zdrową rywalizację <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ślicznie dziękuję za tak liczne przybycie  super było zobaczyć stałą ekipę jak również poznać nowe osoby super było zobaczyć stałą ekipę jak również poznać nowe osoby mam nadzieję do szybkiego zobaczenia tym razem w Katowicach mam nadzieję do szybkiego zobaczenia tym razem w Katowicach <!-- s;) --> <!-- s;) -->[b]Sid [/b] haha ale poszło Ci na ambicję z tym "brudasem"  
- 

Hejka, również dziękuję za przybycie, miło było wszystkich Was zobaczyć  <!-- s;) --> i do następnego razu. <!-- s;) --> i do następnego razu.
- 

Pisałby się ktoś na jakiś Śląski spot ?  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

to jeszcze się do gadamy. ja proponuje Gliwice C.H. Arena 
- 

Jak dla mnie spoko  <!-- s <!-- s -->  kwestia dogadania terminu -->  kwestia dogadania terminu
- 

[center][size=150][color=#00BFFF][b][i]SŁUCHAJTA LUDZIE, PANY I PANIE[/i][/b][/color][/size] :!: <!-- s:!: -->[/center] A może byśmy zgrupowanko zrobili w Brzesku (a jak nie, to prędzej w Krakowie) Małopolska/Śląsk/Podkarpacie* :?: Proponowałbym termin najlepiej po Świętach Wielkanocnych gdzieś do końca kwietnia - najlepiej Weekendy, bo to wolne co niektóra większość ma... Co byście powiedzieli na to? Pisalibyście się?  [size=59]*Podkarpacie - na czas bieżący to tylko ja reprezentuję swój region, inni userzy rzadko tu bywają...  [/size] [/size]
- 

[b]Tofik [/b] radze przeczytać regulamin i zastanów się nad czerwonym nagłówkiem jak nie chcesz żeby się to źle skończyło po wizycie władz w tym temacie taki mały OT 
- 

Gdzie ty widzisz czerwony?  Żartuję oczywiście Żartuję oczywiście <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[b]enemik [/b] wielkie dzięki za 3manie ręki na pulsie :padam: <!-- s:padam: --> 
- 

No i tydzień minął, a odpowiedzi brak... :zalamany: Czyżby nikt nie chciał się spotkać po Świętach? :niepewny: <!-- s:niepewny: --> 
- 

ja się pisze  <!-- s;) --> jak cos;) <!-- s;) --> jak cos;)z Miłą chęcia przybędę na zlot po raz pierwszy:) 
- 

zlot to inna droga - on jest w czerwcu... 
 Mi tu o spot chodzi. Może będzie lepsza frekwencja niż poprzednio w KR
- 

czemu nie ja bym sie pisał ;] 
- 

e, no to robi się coraz lepiej  <!-- s:) --> W takim razie puszczam listę, kto będzie na spocie: <!-- s:) --> W takim razie puszczam listę, kto będzie na spocie:Tofik 
 roberto21
 robalx24Wpisywać się, kto chętni i pisać, kiedy wam pasuje