Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Zygus"]nie wiem jak ze mną, bo nie wiem czy nie wyjadę wtedy akurat.[/quote]
no i po chlopie zonka krótko trzyma... :rotfl: zarcik <!-- s:D -->
to moze jakis termin zeby kazdemu pasowalo nie ma pospiechu... :zawstydzony: -
temat zamarzł :zawstydzony: ale idzie male ocieplenie <!-- s:D --> wiec jest szansa ze ruszy...
-
Ruszy, ale wcześniej nas wiosna zastanie - chyba.
-
organizowany jest spocik
31.01.2009 --godz.16--parking koło Nor Auto przy M1 Zabrze
wiecej tutaj : http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?t=890&start=900<!-- m -->
-
hohoho zima sie skonczyla....no prawie wiec jak panowie i panie, matki zony & kochanki swoich facetow jakas mega cisza na forum (czasem sie forum przycina ale to nie powod zeby tak zamknac sie w sobie....) :oczami: <!-- s:oczami: --> jest jakas chec spotkania ekipy z poludnia? w ktorys weekendzik...?
-
ale nie w sobotę, jeśli chodzi o mnie.
-
witam
Ja się zjawie na 100% -
Z mojej strony chęć jest, ale ogólnie jakoś cichosza ...
-
to gdzie i o której się zbieramy?
-
jestem za
na mnie mozecie liczyc <!-- s:P -->
-
[b]MirekS[/b], Daj do siebie namiary bo spotkac sie jest warto i bardzo bym chcial bo mam pare pytan do Ciebie <!-- s:) -->
-
[quote="Lord_Nikkon"]MirekS, Daj do siebie namiary bo spotkac sie jest warto i bardzo bym chcial [/quote]
ale mirek ma zone :rotfl: dzieciaki :rotfl: randka chyba nie wchodzi w gre :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->tez jestem chetny na spotkanie tylko jakies male ostatnio zainteresowanie bylo :zalamany:
-
i co bedzie ktos od nas :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
ano ... bedzie, <!-- s;) -->
-
no jakie bylo to bylo
no lae styczen sie skonczyl a tu nic, co z tym spocikiem?? <!-- s:( -->
-
będzie może szansa wspólnego spota z iks, oni będą organizować paintballa chyba, także jakaś rozrywka będzie.
Szczegóły w tygodniu postaram się wrzucić. -
[quote="Lord_Nikkon"][b]MirekS[/b], Daj do siebie namiary bo spotkac sie jest warto i bardzo bym chcial bo mam pare pytan do Ciebie <!-- s:) -->[/quote]
Poszło na PW
-
dzieki
spocik trzeba zrobioc w koncu dawno sie nie widzielismy
:d -
info ze strony vwslask:
jak zostało ustalone - 22 marca 2009 na terenie byłego lotniska wojskowego kraków - czyżyny o godzinie 15 odbędzie się wielki spot integracyjny małoposkich i śląskich miłośników aut grupy Vag.
moze sie wstawimy wieksza ekipą <!-- s -->
-
info ze strony vwslask:
jak zostało ustalone - 22 marca 2009 na terenie byłego lotniska wojskowego kraków - czyżyny o godzinie 15 odbędzie się wielki spot integracyjny małoposkich i śląskich miłośników aut grupy Vag.
bylby ktos chetny :hyhy: <!-- s:hyhy: -->