Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja jak najbardziej <!-- s:) -->
-
Ha no to moze i ja sie zjawie. Moze do tego czasu skoncze pierwszy etap modyfikacji auta Stanac kolo MirkaS i manii'ego to niemaly zaszczyt. <!-- s -->
-
dobrze, że ktoś coś organizuje to się może spotkamy w końcu <!-- s:D -->
jestem na tak -
Czesc chlopaki i dziewczyny.
Pytanie krotkie. Czy widzimy sie jeszcze przed spotem VAG (22 marca)?? czy raczej sobie odpuszczamy?? :chytry: <!-- s:chytry: -->
-
Ja k się zbierze parę osób jestem za.
-
fajnie by bylo choc z naszym zapalem to prawie sie uda to w marcu, oby wiosna byla zeby w jaki letni setup wskoczyc <!-- s:D -->
-
No wlasnie. Z tego co widze tylko Manii i Mirek sa w stanie, ale moze jeszcze dwie fabcie sie zbiora. <!-- s:/ -->
-
No to [b]Lord_Nikon[/b] jakiś konkret data i do dzieła <!-- s:) --> .
-
No wiesz ja moge codziennie po 16, oprocz sobot i niedziel kiedy mam prawie caly dzien czas
<!-- s:D --> Lepiej powiedzcie kiedy wy mozecie
-
widze ze z takim ogolnym zainteresowaniem daleko nie zajedziemy, ja jestem chetny od piatku 19.00 do niedzieli... ale czuje ze dop na marzec sie spikniemy na tym lotnisku http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=4929 pewno kazdy szykuje 'mody' zeby sczyms zaskoczyc :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
licze ze spotkamy sie wieksza grupa <!-- s:P -->
mapka dojazdu
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Krak�w%2C+Dywizjonu+303+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 -
Ja kurde w pracy bede! Ale jestem zły :zly: . Może powiecie im że Pinek nie da rady i przełożą spotkanie o tydzień hehe... :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Pas jest długi, ale też wyboisty. Ale skoro taką miejscówkę wybrali więc można się spodziewać pewnie jakichś wyścigów.
-
ja mam chyba wolne w tym terminie musze sprawdzić jeżeli mam to sie zjawie :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
wiec jak panowie kto sie wybiera:
- manii i dj
-
Mani mnie tez dopisz do listy <!-- s;) -->
-
Też podjadę <!-- s:) -->
-
[b]Zygus[/b], No zygus - w koncu cie poznam <!-- s:P -->
-
Ja też się postaram być choć mogę się spóźnić bo mam wtedy dyżur.
-
Dużo sie mówiło o spocie 28 lub 29 marca w Katowicach obok SCC lub w "3 Stawy"
Czy już coś wiadomo,mam urlop (stary) i chetnie przyjadę ale kiedy ?
Ustalmy coś.