Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Wojtas"]Niestety My ( Loni i ja ) [/quote]
Widzę, że kroi się zlocik we dwoje :hyhy: nad morzem <!-- s:) -->
-
tu sie NAM ( w FCP ) co innego kroji ( weselisko ) :?: <!-- s:?: -->
-
Przypominam ze to temat : Spot w Katowicach .. nieregulaminowe posty zostana usuniete :cisza: <!-- s:cisza: -->
-
Mam taki bardzo nieśmiały pomysł, skierowany generalnie do klubowiczów z grodu Kraka, stanowiących całkiem pokaźną grupę, ale pozostali też są mile widziani. Wszyscy narzekają na brak spotkań, obecności na spotach czy rajdach, a może raz w tygodniu w ramach integrowania się gralibyśmy w piłkę (koszykówka, siatkówka, nożna itd)? Nikomu ruch nie zaszkodzi, a klubowicze z pewnością spędzają bardzo dużo czasu za kierownicą.
-
Super pomysl. Ja bylbym za, najlepiej w nozna, ale w pozostale sporty tez moge pograc <!-- s:) -->
Tylko kto zajmie sie organizacja?? Masz na mysli juz jakes konkretne miejsca czy to tylko narazie wybadanie terenu i liczby chetnych?? -
ja moge sie przyłączyc tyle że golf albo poker
-
[quote]ja moge sie przyłączyc tyle że golf albo poker[/quote]
hheeheh, raczej chodzilo o bardziej ruchowe sporty <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]Tylko kto zajmie sie organizacja?? Masz na mysli juz jakes konkretne miejsca czy to tylko narazie wybadanie terenu i liczby chetnych??[/quote]
Doświadczenie mówi, że organizator ma zawsze najwięcej roboty, ale póki co badam teren. Salę w zasadzie też bym miał w okolicach ul. Ułanów w godzinach wieczornych, tylko najpierw trzeba sprawdzić ile osób jest zainteresowanych spalaniem kalorii.
-
[quote="djczas"]ja moge sie przyłączyc tyle że golf albo poker[/quote]
Przyda się ktoś do podawania ręczników i wody
-
Ja sie pisze
Kosz noga siata mie to obojętnie -
[quote="WRC"]Ja sie pisze [/quote]
Tylko czy chcialo by ci sie przyjezdzac do Nas do kraka??
-
No pomysł niczego sobie, jestem za <!-- s --> .
-
Bardzo fajny pomysł zawsze to coś innego :super: <!-- s:super: -->
-
Przydalo by sie jeszcze apre osob z okolicy i mozna cos bedzie zalatwiac
-
Kto by sie pisal na wspolny spocik FCP z IKS(internetowy klub seata)??
Chlopaki i dziewczyna z IKS spotykaja sie w ostatni piatek stycznia o godzinie 19 na parkingu pod Geantem. Moglibysmy do nich dolaczyc, wkoncu tak duzo nas laczy <!-- s:D -->To jak zbierze sie silna ekipa FCP, czy nie robic zamieszania??
-
zgadza sie tak duzo NAS - Mnie łączy z IKS :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> ( były wlaściciel corby czytaj cordoby )
-
[quote="Zygus"]To jak zbierze sie silna ekipa FCP, czy nie robic zamieszania??[/quote] daje to pod watpliwosci...skoda by bylo.. :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
26 to piątek, a o której godzinie Łukasz :?: <!-- s:?: -->
-
o 19:00 po geant-em ma parkingu zewnetrznym przed wjazdem na parking poziomy :super: <!-- s:super: -->
-
To ja się piszę <!-- s --> .