Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="abenek"]To będzie mój pierwszy raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
czasami pierwszy raz jest super
-
"czasami"-mam nadzieję że ten będzie OK
-
[quote="abenek"]"czasami"-mam nadzieję że ten będzie OK :-D[/quote]
napewno bedzie OK :mrgreen:
-
Myślę, że 16 będzie OK, tak, żeby autka mogły jakieś zdjęcie jeszcze zaliczyć przy świetle dziennym , kręgle też popieram .
[b]PINEK[/b] myślę, że wiosenny zlocik możemy zrobić u Ciebie w bielsku tylko pomyśl nad jakimś fajnym miejscem -
Spoko [b]Mirek[/b] wiosenny w Bielsku Co do Krakowa to 16 moze byc jak dla mnie. Fajnie bedzie bo duzo osób sie szykuje i poznamy nowych klubowiczów. Tylko ze jak nas tak duzo bedzie to to jeden tor na kreglach chyba nie starczy
-
Masz rację jeden tor może być mało, to co może zgłoszą się osoby chętne na przybycie.
- MirekS
- Pinek
- Zygus
- Loni
- Abenek
Ach przepraszam
i oczywiście prezes FCP
[b]WOJTAS[/b]
-
Mirus zapomniales o mnie
-
[quote="Wojtas"]Mirus zapomniales o mnie :-([/quote]
A prezes swoja bryka czy jak zwykle na doczepke?? :mrgreen:
-
[quote="Zygus"][quote="Wojtas"]Mirus zapomniales o mnie :-([/quote]
A prezes swoja bryka czy jak zwykle na doczepke?? :mrgreen:[/quote]
no jak by to wygladalo jakby prezes jezdzil swoja bryka
-
[quote="Zygus"][quote="Wojtas"]Mirus zapomniales o mnie :-([/quote]
Ja myślę, że prezes przyjedzie służbowym pociągiem
-
wow - to też będzie mój pierwszy raz <!-- s:D --> na pewno będzie super:D:D:D
-
[quote="Adaś"]A ma ktoś czas wcześniej bo ja mam egzmain na 11ta
to chyba dotre troche wcześniej niż na 16ta :] <!-- s:] -->[/quote]Ale my właśnie o 16 mówiliśmy
-
To super może jeszcze kilka osób z OCP nas odwiedzi :mrgreen: tam też są fajne chłopaki
[b]Lestek & Abenek[/b] my już się postaramy aby Wasz pierwszy raz był "niezapomniany" hihihi
-
No spoko adas, przyjedziesz wczesniej to zajmiesz miejsce na kreglach :mrgreen:
A tak powaznie to na ktora bylbys mniej wiecej?? -
[quote="MirekS"][quote="Zygus"][quote="Wojtas"]Mirus zapomniales o mnie :-([/quote]
Ja myślę, że prezes przyjedzie służbowym pociągiem [/quote]
na koncie FCP jest troche funduszy to na sluzbowy wyjazd napewno wystarczy :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"]na koncie FCP jest troche funduszy to na sluzbowy wyjazd napewno wystarczy :mrgreen:[/quote]
Jak juz prezes przyjezdza to niech nie zapomni o ramkach dla mnie i mirka
-
[quote="Zygus"][quote="Wojtas"]na koncie FCP jest troche funduszy to na sluzbowy wyjazd napewno wystarczy :mrgreen:[/quote]
Jak juz prezes przyjezdza to niech nie zapomni o ramkach dla mnie i mirka :-D[/quote]
to ile ma byc sztuk :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Loni"]To super może jeszcze kilka osób z OCP nas odwiedzi :mrgreen: tam też są fajne chłopaki
[b]Lestek & Abenek[/b] my już się postaramy aby Wasz pierwszy raz był "niezapomniany" hihihi 8)[/quote]
nie wątpię
-
jesli uda mi sie to bede tyle że fabke czeka reanimacjoa i montaż xenonków
-
[quote="Zygus"]Jak juz prezes przyjezdza to niech nie zapomni o ramkach dla mnie i mirka :-D[/quote]
O moich rameczkach to prezes już dawno zapomniał .
W sumie potrzeba 4 rameczki:
MirekS - 3 sztuki
Zygus - 1 sztuka