Rufus
-
[quote="Tofik"]Ładnie wygląda na tych kółkach <!-- s:) -->[/quote]
A dziękuję Też mi się podoba
-
[b]rufus[/b], jak Ci się sprawuje też rodzaj / kształt bieżnika?
-
[quote="zdono"]jak Ci się sprawuje też rodzaj / kształt bieżnika?[/quote]
Hmm.. na suchym super, przynajmniej przy dynamicznej ale normalniej jeździe.
Zdarza się, że skręcając na skrzyżowaniu koło odciążone lekko zabuksuje (chociaż jest to niezamierzone.. ).
Nie miałem jeszcze okazji jechać po wodzie, więc nie wiem jak radzą sobie z odprowadzaniem wody.
Są raczej ciche. W porównaniu do poprzednich opon, które właśnie z powodu hałasu sprzedałem.
Na razie jestem bardzo zadowolony, ale strasznie muszę uważać na krawężniki, bo felga ma 7,5 cala szerokości, więc przy oponie 205 niewiele gumy dzieli rant od krawęrznika <!-- s:( --> -
[quote="rufus"]Nie miałem jeszcze okazji jechać po wodzie, więc nie wiem jak radzą sobie z odprowadzaniem wody.[/quote]
No właśnie na tej opinii zależało by mi bardziej, bo czytałem że na suchym jest OK, a na mokrym gorzej. <!-- s:( -->[quote="rufus"]ale strasznie muszę uważać na krawężniki, bo felga ma 7,5 cala szerokości, więc przy oponie 205 niewiele gumy dzieli rant od krawęrznika [/quote]
Wiem coś o tym bo też tak mam -
[quote="zdono"]Wiem coś o tym bo też tak mam <!-- s;) -->[/quote]
Poprzednie koła były pod tym względem super, bo opona Dayton D320 ma rant zabezpieczający felgi i na prawdę trzeba było nieźle przytrzeć, żeby doszło do felgi.
-
[quote="rufus"][quote="zdono"]Wiem coś o tym bo też tak mam <!-- s;) -->[/quote]
Poprzednie koła były pod tym względem super, bo opona Dayton D320 ma rant zabezpieczający felgi i na prawdę trzeba było nieźle przytrzeć, żeby doszło do felgi.[/quote]
Ja aktualnie też mam ranty ochronne -
widzę że CB ma już dobre miejsce ;] wg. mnie jest to bardziej estetyczne i praktyczne bo ma się wszystko pod kontrolą, ja mam troszkę głębiej schowane tak że z zewnątrz wcale nie widać <!-- s:D --> pokażę jak wypucuję fabiszona bo przy Twoim mój to brudas haha fajnie się prezentuje Twoja fura
-
[b]ushu[/b], dzięki za dobre słowo <!-- s;) --> Bez przesady z czystością mojego auta, ale fakt, że nie jest jeszcze tak źle. Moje CB jest już na 3. miejscu w tym samochodzie i myślę, że tu już zostanie, bo faktycznie dobrze się sprawdza.
-
[b]rufus[/b], rozumiem, że tak jak już wspominałeś wcześniej jedziesz na zlot.Mam nadzieje, że przywieziesz jakieś fajne foty klubowych fabianek.
Obejrzymy je 19.06.2012 na spociku...
Ja niestety nie dałem rady w tym roku.Może za rok. -
[b]marcing040381[/b], nooo jedziemy a właściwie teraz należy napisać, że byliśmy (ja, MAREK FABIA, icemanv). Fajnie było i żałuj, że nie pojechałeś, ale jesteś usprawiedliwiony <!-- s;) --> Liczę, że w przyszłym roku pojedziemy większą ekipą w kilka samochodów.
-
[b]rufus[/b], będę robił wszystko aby się wybrać...Troszkę Wam zazdroszczę.Foty jakieś zrobiliście???
-
no proszę ładne koła wjechały i końcówka <!-- s:D --> mniam
-
A dziękuję <!-- s;) -->
-
Ponieważ nie mam już fabii prawie 1,5 roku i niektóre zdjęcia przestały wyświetlać się, więc ku pamięci wrzucam kilka, które prezentują samochodzik niedługo przed sprzedażą
-
Autko mam ciągle na oku i ma się dobrze. Obecny właściciel dba o fabię i używa jej o wiele bardziej niż ja - w 1,5 roku nakręcił ~60 kkm :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
-
Piękne to autko zadbane na maxa teraz byłby kupiec na niego.Kumpel poszukuje takiej "Toczki" <!-- s:) -->
-
Moja fabia znowu szuka godnego właściciela
[url]http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?f=10&t=20171[/url] -
Twoja była fabia ma słuszny przebieg i ktoś się boi że będzie dokładał <!-- s:) -->
-
[quote="TOMUŚ"]Twoja była fabia ma słuszny przebieg i ktoś się boi że będzie dokładał <!-- s:) -->[/quote]
Auto jest z 2006r. na liczniku pewne 213 kkm (prawie 8 lat używania czyli wychodzi 26 kkm rocznie).
Pierwszym właścicielem była firma leasingowa i po dwóch latach sprzedali ją z przebiegiem 75 kkm.
Ja nakręciłem w 3,5 roku kolejne 70 kilka kkm i sprzedałem Bartassowi. On w 1,5 roku nakręcił kolejne 70 kkm i teraz sprzedaje Wszystko robione na czas na dobrych olejach i częściach. Auto zadbane, dofinansowane i kochane
Oby trafiło w dobre ręce :dontgetit: -
[quote="rufus"]Oby trafiło w dobre ręce :dontgetit: <!-- s:dontgetit: -->[/quote]
Też tak chce żeby trafiła w dobre ręce