[Inne] Oznaczenia, znaczki montaż, demontaż
-
da rade tylko jak Ci rece ni zamarzna <!-- s:) -->
-
[quote="kornat"]da rade tylko jak Ci rece ni zamarzna [/quote] Suszarka działa cuda Też musze pomyśleć o zdjęciu oznaczeń :mur: <!-- s:mur: --> a znaczek Skoda z tyłu trzyma się na samym kleju czy jest podkładka czarna pod znaczek jak to w niektorych autkach??
-
[quote="Oskarus"]z tyłu trzyma się na samym kleju czy jest podkładka czarna pod znaczek jak to w niektorych autkach??[/quote]
jest na takich dwóch bolcach i zostaja dziurki pozniej -
Kurcze to Nie dobrze <!-- s:( -->
-
no to szpachla i farba i po problemie <!-- s -->
-
lub nakładka z Miloteca
-
Da radę napewno tylko lepiej to zrobić w garażu <!-- s;) -->
-
mile widziane fotki jak bedzie wygladał
-
[quote="kornat"]zostaja dziurki pozniej[/quote] Zadnej szpachli kupie jakąś naklejke czy oznaczenie chińskie tak ma Kolega [b]Manii [/b]i Nie będzie dziurek widac :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="Oskarus"]czy oznaczenie chińskie tak ma Kolega Manii[/quote]
co do tego znaczka chinskiego to czasem mozna sie usmiac ostatnio zaczepila mnie babka i pyta co to za auto z takim krzaczkiem na klapie, albo kontrola na zakopiance......"my tu pana sprawdzimy a pan sobie posiedzi w tym japonskim cacku" :rotfl: <!-- s:rotfl: --> -
[quote="manii"]"my tu pana sprawdzimy a pan sobie posiedzi w tym japonskim cacku" :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
dobre dobre
-
Widzę, że wraca moda na ściąganie oznaczeń <!-- s:) --> , też muszę o tym pomyśleć w drugiej fabce tylko jak się ciepło zrobi.
-
[b]vanhouse[/b] to tak jak u mnie ja też logo skody zostawiłem.
-
A ja tam nic nie mam ani oznaczeń ani loga (z przodu na grilu też brak) więc nawet spotykam się z pytaniami jakie to auto? :zakrecony: (ale to przeważnie od koleżanek które nie bardzo interesują się autkami-więc trzeba wybaczyć) <!-- s;) -->
-
ja zamiast nakladek wolałbym niec pustke tak jak [b]Loni[/b]
-
Ja odrazu malowałam klape więc poszło wszystko naraz <!-- s:) -->
-
Takie rarytasy to juz wiekszy wydatek Ale fakt, zamiast wydawac ok 50zl (nie wiem ile ta nakladka kosztuje) wolalbym dozbierac do lakiernika <!-- s:P -->
-
[quote="vanhouse"]To polecam sobie zrobić [/quote]
ja bede najprawdopodobnie robił takie cos bo mam zderzaczek do pomalowania z tylu (bo L mi na parkingu zachaczyło) i teraz czekam w kolejce do lakienika -
[b]vanhouse[/b], poczekaj z tym lepiej do wiosny <!-- s -->
-
tak do usuniecia kleju <!-- s -->
rozpuszczalnik - chesz usunać lakier :zakrecony: