Fabia1 - "MałaCzarnaFabia" RS 2003
-
Moja Mała Czarna Fabia
Wersja RS z 2003 roku
Silnik 1.9 TDI- 130KMKupiona przeze mnie w maju 2018 roku jako kompletna seria, przeszła kilka zmian min.:
ciemne szyby, dymione tylne lampy z przyciemnionymi kloszami od kierunkowskazów i wstecznego, czarne znaczki na masce i klapie, usunięte napisy z klapy, na sezon letni założone koło 17 Kosei Kid's Racing, na zime ori felgi 16.
W zawieszeniu siedzi gwint MTS'a plus wszystkie tuleje w poliuretanie, rozpórki zawieszenia p+t od Górny Sport, hamulce przód Brembo Xtra, tył Brembo Max.dalsze mody są w fazie planowania (na pierwszy ogień pójdą przewody hamulcowe w oplocie), kasa się odkłada w skarbonce
zapraszam na insta samochodu - malaczarnafabia -
Dawaj fotki, dawaj fotki
Pozdrawiam
sid -
no to mała porcja zdjęć
-
Wszyscy mają czyste auta, tylko moja RSka to brudas Fajna bestia, choć białe felgi do mnie nie przemawiają ;/. Ale to kwestia gustu
Pozdrawiam
sid -
Hej, Z ciekawości duża jest różnica w sztywności po dołożeniu rozpórki kielichów pod maską?
-
skodziarz napisał w Fabia1 - "MałaCzarnaFabia" RS 2003:
Hej, Z ciekawości duża jest różnica w sztywności po dołożeniu rozpórki kielichów pod maską?
No jest troche sztywniej na ori zawieszeniu. Ale duzo zalezy od ogolnej kondycji zawiasu no i opon oczywiście
-
sid napisał w Fabia1 - "MałaCzarnaFabia" RS 2003:
Wszyscy mają czyste auta, tylko moja RSka to brudas Fajna bestia, choć białe felgi do mnie nie przemawiają ;/. Ale to kwestia gustu
biale koło to zło - ale uwielbiam je
-
Przyszła pora na kilka nowych fotek
-
nadszedł czas na kolejną porcję fotek. Jedną z ostatnich zmian w wyglądzie są odświeżone i zregenerowane przednie lampy z pomalowanymi na czarno wkładami. Nareszcie przód wygląda tak jak należy. Dodatkowo maska została oklejona od spodu folią lustrzaną co na żywo daje fajny efekt
cdn......