[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
Dobra Panowie! teraz konkrety - kiedy sie ustawiamy?
-
[b]KrzysiekGdynia[/b] zamknąłem te stare tematy, pozostawiając ten największy, łączyć wydaje mi się, że nie było sensu ponieważ tyczyły się różnych rzeczy i do tego bardzo odległych w czasie.
Zmieniłem tytuł tematu na bardziej ogólny i myślę, że teraz zrobi się porządek.Teraz zapraszam do pisania i spotykania się <!-- s:) -->
-
Dzieki bardzo za zrobienie porzadkow wiosennych w temacie spotow trojmiejskich.
Dzis 8 maja 2010 z inicjatywy kolegi z FC spotykamy sie o godzinie 13:00 na parkingu pod Intermarche na granicy Sopotu i Gdanska. Chetnych zapraszam!
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 09-05-2010, 23:54[/i] ][/size]
Szkoda, ze tak malo nas przyjechalo. Zjawily sie "az" 3 samochody.
Moze nastepnym razem bedzie nas wiecej?[img]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200907/102506/467177/00000001.jpg[/img]
[img]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200907/102506/467177/00000002.jpg[/img][b]Proponuje nowe spotkanie w sobote 22 maja. Godzina do ustalenia.[/b]
-
Witam. Jestem swierzynka na waszym forum i nie jestem jeszcze klubowiczem ale chetnie spotkal bym sie pogadal o problemach i bolaczkach Skodzinek i zaletach <!-- s:) --> Jak bedziecie planowac spotkanie to ja jak najbardziej sie pisze na to.
Pozdrawiam
Wszystkich FABIOWICZOW -
Robimy ustawke na piatek wieczor na szpaner placu (czyt. Skwer Kosciuszki) w Gdyni ? <!-- s;) -->
-
Kurcze nie wie co jest ale dopiero teraz widzialem ten wpis. Szpaner plac nie wiem czy dobry pomysl moze cos orginalnego np: parking policyjny na zakrecie do oksywia ale tak powaznie to chetnie podjade w ten piatek to jest 24.09. Ci wy na to ? <!-- s:) -->
-
Musialem w robocie siedziec do 20:00 a pozniej wpakowalem sie w koras na obwodowej i dupa blada. Moze dzis w sobote 25.9.2010 w tym samym miejscu cos wykombinujemy? np 19:00 ?
-
Ja piatek i sobota 1 i 2 pazdziernik godzina kolo 20 miejsce moze byc skwerek. Czy ktos sie pisze na to ?? dajcie znac <!-- s:) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 26-09-2010, 22:52[/i] ][/size]
wrazie co piszeczie na maila podam wam numer telefonu to sie dokladniej ugadamy -
ja też się piszę na spotkanie w Gdyni, 1-2.10 jest okej. Pozdrawiam!
Czorny -
bede ;D
-
Dobra Panowie to 1.10.2010 godzina 20 Skwer Kosciuszki, Jak sie rozpoznamy ??? He He
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-10-2010, 08:27[/i] ][/size]
No to Spot sie udal, bylo nas 10 (3 Golfy, 5 Hond, 1 Porshe i ja) <!-- s:( --> -
i jak? byliscie? teraz proponuje 23.10.2010. miejsce to samo, chyba, ze ktos ma lepsza propozycje? Jak ktos jest chetny na maly spot jutro, to bede na skwerze kolo 22:00.
-
kiedy sa jakies zoty w trojmiescie fabi ?
-
będę w gdańsku od 24 jakby cosik się działo chętnie podjadę <!-- s:) -->
-
Mam propozycje dla mieszkańców okolic trójmiasta, oczywiście pozostali też się mogą przyłączyć Sam pomysł aby się wybrać na VWmanie uważam za trafiony, niestety chyba trochę nie wypalił. Teraz jest szansa żeby zaplanować coś wcześniej. Jeśli ktoś będzie chętny to jak tylko będzie znany termin możemy zacząć coś planować <!-- s:) -->
-
Ja na manie 2012 się wybieram chociaż jako widz jak się znajdzie paru chętnych to można by zrobić zagrodę fcp
-
ja również bym podskoczył na "manie" <!-- s;) --> jest już znany termin?
-
jade z wami^^
-
no to elegancko Termin już znany http://www.vwmania.pl/index.php więc bliżej daty można się ugadać co do szczegółów reprezentowania FCP np na V zlocie FCP <!-- s:) -->
[b]Havier[/b] tak marginesem mówiąc może dołączysz do grona klubowiczów Będzie wlepa i rameczki
-
W związku z tym że mieszkam niedaleko miejsca organizacji imprezy i mam możliwość to proponuję nocleg dla paru osób nie wiem jeszcze jakie będą możliwości ale przynajmniej 5 osób mogę przygarnąć <!-- s;) --> jeśli ktoś by był chętny proszę o info.