[Inne] Maska, siłowniki itp
-
Witam mam maske do skody fabi i zamiezam sobie ja zrobic na wiosne moze macie zdjecia fajnych masek jakies rady co do zrobinia takiej maski i ile moze to kosztowac i czY mam pytanie czy jak bym zakrył ten wlot co jest na mascer oryg w fabi to czy by tem skała w lato bardzo wysko czy to by zaszkodzyło silnikowi ??
-
No mi sie bardzo podoba tak zrobiona
[url]http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/maska1.jpg[/url]
[url]http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/231_1.jpg[/url]
[url]http://euro2003.boo.pl/upload/up/pliki/000_0027.JPG[/url]
i tylko na temat wygladu moge sie wypowiedziec bo tak to ie nie znam -
jezeli chodzi o cene to zalezy co i jakie rzeczy chcesz zrobc z maska tylko teraz chodiz o to czy ty chcesz zrobic sobei wlot na masce, czt zakryc ten wlot oryginalny w fabi. Jezeli ten wlot chcesz zakryc w fabi to to bedzie badziewnie wygladalo moim zdaniem. Pomysl raczej nad bad lookiem i na wlocie w masce a nie na zakrywaniu calkowicie tego co masz
-
[quote="Kraft"]2 jest suuuper[/quote]
zgadzam sie
-
nie no bad lock musi byc to jest tylko taki dodatek ;] czy to nic nie zaszkodzi samochodowi zakrycie takiej ilosci dostaczonego powietrza do samochodu
-
wydaje mi sie że, nie. Ale na 100% nie odpowiem , napewno jaki¶ tam wpływ to ma. Ale jak troche przysłonisz nic nie powinno sie stać.
-
jezeli wlot w masce by byl to nie a jezeli go niebedzie i do tego zakryjesz oryginalny wlot to z kad samochod bedzie mial brac chlodniejsze powietrze?
-
chyba mu nie chodzi żeby zakrywać cały dolot :roll:
-
[quote]czy jak bym zakrył ten wlot co jest na mascer oryg w fabi [/quote]
chyba jednak o caly
-
niedoczytałem , bo sie zagrzałem fotkami.
Ja bym osobi¶cie nie zakrywał całego dolotu, a zrobił bym tak jak na foteczce nr.2 super wyglada, a nie wiem czy zakrycie całkowicie dolotu bedzie ładnie wygladało.
-
nie no bed lucka napewno se zrobie tylko chcem znac wasze opinie i mniej wiecej ile to kosztuje co do wlotu na masce to raczej nie bedzi ezandego
-
nie no bed lucka napewno se zrobie tylko chcem znac wasze opinie i mniej wiecej ile to kosztuje co do wlotu na masce to raczej nie bedzi ezandego
-
jezlei niebedzie zadnego wlotu i zakryjesz ten co masz to to jak dla mnie bedzie beznadziejnie wygladalo a dla silnika dobrze niebedzie
-
własnie taka maska mi sie podoba a taki zderzak to juz miałem <!-- s:( --> ale chłop mi go zjebał i tylko wzial kase i powiedział ze to nie jego wina i tyle wiec kupiłem zderzak od RS i to juz ma nadzieje zostanie ;pale maske chyba własne tak zrobie ;] tylko zastanawiam sie nad innym troche wycieciem
-
hehe można to napisac w jednym po¶cie a nie w 3 i to takiej samej tre¶ci pomysł masz bardzo ciekawy czekam na efekty mam nadzieje że wkrutce nam sie pochwalisz.
-
Sory za te posty ale mi sie cos psuje cos windows i pisze mi ze wiadomosc nie została a ja zamieszcza na foruum własnie robie formata i bedzie wszystko GIT SORY
-
Trzecia ta żółta jest extra, trochę mi przypomina wymarzone subaru .
-
Macie może cos takiego w swoich fabkach ja sie strasznie napaliłem ale zastanawiam sie czy moża by bylo zrobić coś takiego na zwykłych siłowniczkach bo jak podejżewam milotec bedzie strasznie drogi już długo o tym myślałem no ale teraz będzie zima więcej czasu, może cos wykombinuję <!-- s;) -->
-
napewno jest tez innych firm i bedzie tez pasować wiec wystarczy silowniczek i troche pomysłu i bedzie smigać :super: <!-- s:super: -->
-
tez nad myslalem nieraz. Milotec rzeczywiscie drogi, chyba 200zl za komplet silownikow. Jak cos wymyslisz to podziel sie patentem <!-- s:D -->