Zamknięte drzwi :/
-
Siemka <!-- s:) -->
mam mały problem, dzień przed summer cars party szykowałem auto. Gdy chciałem otworzyć z pilota otwarły się wszystkie drzwi oprócz kierowcy. Wszedłem od strony pasażera i próbowałem otworzyć od środka, lecz przy ciągnięciu dźwiga się tylko cypel w drzwiach, a same drzwi dalej nie do ruszenia. Czy miał ktoś podobny problem? PomocyPozdrawiam
-
Niestety, jakoś te drzwi będziesz musiał otworzyć i do sprawdzenia kable w peszlu oraz sam zamek.
Mi kiedyś zablokowało tylne za kierowcą - zabawa była przednia by zdjąć tapicerkę na zamkniętych drzwiach, ale da się.
Ja miałem uszkodzony zamek.
Powodzenia.sent by phone
-
[quote="kapi"]Niestety, jakoś te drzwi będziesz musiał otworzyć i do sprawdzenia kable w peszlu oraz sam zamek.
Mi kiedyś zablokowało tylne za kierowcą - zabawa była przednia by zdjąć tapicerkę na zamkniętych drzwiach, ale da się.
Ja miałem uszkodzony zamek.
Powodzenia.sent by phone[/quote]
jakieś wskazówki jak zdjąć tapicerke na zamkniętych drzwiach bez uszkodzenia?
-
Na pewno musisz wyjąć fotel.
Potem odkręcić podłokietnik z drzwi tak, jak byś go zdejmował na otwartych.
Ja miałem wygięty śrubokręt żeby go wcisnąć pod tapicerkę w miejscach gdzie są kołki.
Potem kabelki, cięgna klamki...
I na koniec - zrobiliśmy taki wytrych z cienkiego i twardego drutu by pogrzebać w zamku przez szczelinę która powstanie po zdjęciu tapicerki.
Tyle pamiętam.
A miałem nieco gorzej, bo robiliśmy tylne drzwi...sent by phone