Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 484 Posts · 79552 Views
  • no problem :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Wojtas TY hakjerze 😉 <!-- s;) -->
    Myślałem że od zawsze jest tu właczona :zdrowko:

• [quote="Tomislav"]Wojtas TY hakjerze 😉 <!-- s;) -->
    Myślałem że od zawsze jest tu właczona :zdrowko: [/quote]

a nie bylo 😛 taki tuning forum :hyhy:

• na dole forum od kilku dni jest dostepny ShoutBox .. kazdy moze w nim pisac co chce 😛 zachecam do wpisow bo jak narazie tylko ja i [b]Loni[/b] cos tam bazgrzemy 😛 <!-- s:P -->

• Co jak co, ale ja nie widze zadnej "skrzyneczki" 😛 <!-- s:P -->

• dziwne :dontgetit: ja go widze i [b]Loni[/b] tez .. takze napewno to sa 2 kompy .. ktos jeszcze ma problemy :?: <!-- s:?: -->

• ja tez nie widze tego

• [quote="kornat"]ja tez nie widze tego[/quote]

a teraz :?: <!-- s:?: -->

• [quote="Wojtas"]a teraz :?: <!-- s:?: -->[/quote]
    a mozesz mi dokladnie pokazac gdzie to jest bo nie widze moze jestem slepy albo nie patrze tam gdzie trzeba

• juz mam odświeżyłem stronke i mam juz

• [center][color=red][shadow=darkblue][size=150]Serdecznie zapraszamy[/size][/shadow] [/color] :serce: [b][size=117]+[/size][/b] :serce: [b][size=117]=[/size][/b] :serce: :serce: 😄 <!-- s:D -->

[url=http://img516.imageshack.us/my.php?image=zaproszenielk0.jpg][img]http://img516.imageshack.us/img516/860/zaproszenielk0.th.jpg[/img][/url]

[b][i]&quot;Zakochani i świadomi 
         że ich miłość to nie wiatr,
         mają zaszczyt zawiadomić
         że chcą razem iść przed świat...&quot;[/i][/b]

..........................................................

[size=150] [b][i]ILONA F***[/i][/size][/b]
                   [b][size=117]i[/size][/b]
    [size=150][b][i]WOJCIECH K***[/i][/b][/size]

mają zaszczyt zaprosić
     [b][color=green]FABIA CLUB POLSKA[/color][/b]
         [i][color=darkblue]oraz innych chętnych[/color][/i]  :) 
     na Uroczystość Zawarcia 
     Związku Małżeńskiego

w dniu:  [b]15 września 2007 roku[/b]
          [b]o godz. 16:00[/b]    
      w Kościele M.B Różańcowej
         [b]w Chrzanowie[/b][/center]

[b]ps. [/b]Błogosławieństwo Młodej Pary w domu Panny Młodej-> Chrzanów (ok. godz. 15) :zdrowko:

• Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca, kwiatów pachnących, a tuz za oknem ptaków śpiewających. Każde z tych życzeń na pewno się spełni, ponieważ płynie prosto z serca głębi.

• Oj bedzie sie dzialo 😄 moze zrobimy male szol w Chrzanowie i zjedzie sie pare fabek pod Kosciol zeby Panstwa Mlodych poblogoslawic 😛 <!-- s:P -->

• Wszytkiego najlepszego Ilonko i Wojciechu!

Obyście Wy i Wasze fabie byli razem zawsze szczęśliwi :zdrowko: :super: <!-- s:super: -->

• no i stało się ( a może do piero stanie oficjalnie w sobote) 🆗 <!-- s🆗 -->
    mam nadzieje ze osobiście złożę Wam życzenia ( ale już teraz wszystkiego naj ) :super:
    bo bez Fabek napewno się nie obędzie 🆗
    dzięki za zaproszenie :zdrowko:

• wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: 🆗 :super: <!-- s:super: -->

• nie wiem i jakoś nie mogę ustalić o który Chrzanów to chodzi? Wpisałem i mi pojawiło się ich kilka

• chodzi o chrzanow pomiedzy katowicami a krakowem 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="Zygus"]Oj bedzie sie dzialo[/quote]

Będzie, będzie, ach młodzi moi to jedna z najpiękniejszych uroczystości. Wszystkiego naj, naj, naj, a osobiście dopiero będzie 🙂 <!-- s:) -->

• Ja również mam nadzieje ze uda mi sie pojawic choc sobota zawalona praca niestety :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> ale tak na wszelki wypadek to moge tylko zyczyc spelnienia wszystkich marzen jakie sa w waszych glowkach

P.S.
    A Adas na spocie mowil ze nie pije 🙂 wiec ciekawe co on bedzie prul 🙂

Log in to reply