Archiwum
-
to tylko patrzeć jak przyjada 2 limitowane fabki z angli z wyprodukowanych 100 sztuk <!-- s -->
-
[quote="Wojtas"]a 11ego (niedziela) juz lece z Krakowa ..[/quote]
To daj znac jak bedziesz na lotnisko jechal to przyjade ci pomachac i moze jakiegos pozegnalnego browara wypijemy, zeby sie przyjemniej lecialo <!-- s:D -->
Napisales "lece" tzn ze lecisz sam?? Przypilnowac ci zonki??
-
"KOLEDZY !!!!!" juz myslalem ze o zonke nikt nie zapyta oj ja bym sie ciezko zastanowil nad tym wyjazdem jak tu juz sie zglaszaja do pilnowania <!-- s:D -->
-
Zonka zostaje ale doleci pozniej na szczescie pilnowac nie trzeba ale dzieki za dobre checi :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
lece z kolega Patrykiem niektorzy go znaja ... wylot mamy z Balic 11ego o 19:30 ale na lotnisku bedziemy juz ok 18 albo i wczesniej
a co fabek .. to ceny fabek na wyspach zaczyanaj sie od 1500 F ... a octavii juz od 900 za 1200 F mozna miec octe 1 po FL w TDI .. panuje tam zasada im wiekszy samochod tym tanszy ... tylko ze potem ubezpieczenie jest drozsze :dobani:
-
czyli wnioskowac mozna ze spowrotem to juz nie przylecisz tylko przyjedziesz czyms ciekawym, tak?? <!-- s:) -->
-
moze Ford GT albo Aston Martin :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Wojtas fajne wózki to mają GRACO. A tu masz linka http://www.gracobaby.com.pl/double.htm :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
dobrze mówisz ( czyt piszesz ) WRC
taki chyba bedzie najpredzej Graco GT <!-- s -->
-
Ciekawe co prezes wymodzi. <!-- s:D -->
-
napewno gwincik i duzy chromowany spinner alus do tego xenony i lexy .. no i klima by sie przydala .. bo i przyciemniona zaslona :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Nie no taki Graco GT ze spinerami to musi byc wypas dla malenstwa no a przyciemniona zaslona to juz wogole ekstrawagancja w tym modelu <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]moze Ford GT albo Aston Martin :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Tak tak pomarzyć dobra rzecz
-
No dawno mnie nie było na forum, a tu takie zmiany.
[b]Zyguś[/b] gratuluje awansu :hurra: <!-- s:hurra: -->
[b]Wojtuś[/b] szczęśliwej podróży i szerokich dróg w nowym miejscu życzę :super: .
Autko można by i przywieźć tylko kiera z prawej, ale to już nie jest problem, jest parę zakładów które się specjalizują w przeróbkach. Szwagier jest w irlandii i z tego co mi mówił autka tam prawie za kieszonkowe. I jedno co tam jest dobre ubezpieczenie jest na osobę, a nie na pojazd, prócz tego nie ma też potrzeby zmieniać tablic rejestracyjnych itd.
-
Byc moze cos z serwerem. Postaram sie naprawic.
-
Jak widac zostalem teraz sam, takze pilnowac sie <!-- s:D -->
Co do Wojtka, to nie wiem czy go pozniej dopuszcze spowrotem do wladzy :super: -
juz dziala .. mozna dodawac zalaczniki <!-- s:) -->
-
[b]vanhouse[/b], caly czas tu jestem nie tylko w polsce maja internet <!-- s:P -->
-
panowie widze nowe twarze co przesiaduja na FCP możę wrócimy do środowych czatów po 20 np
co wy na to ??? :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
jeśli o mnie chodzi to właściwsze było by określenie pysk :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
nie widze problemu, w nastepna srode zobaczymy czy wyjdzie cos z tego <!-- s:) -->