Stuki w drzwiach
-
Witam!
Mam kolejny problem.
Jadąc po drogach niezbyt zadbanych przez urząd w przednich prawych i lewych drzwiach słychać jakieś wnerwiające stuki. Jakby jakaś mała śrubka się odkręciła i latała w środku. Odkręciłem tapicerkę i nic niby wszystko ok ale i tak coś tam stuka. Może ktoś mi pomoc? -
A nie miales nic robione przy drzwiach, przy glosnikach moze?? Moze rzeczywiscie cos tam lata, a kabelki wszytskie na miejscu??
-
Nic tam nie było robione. Wszystko tak jak fabryka stworzyła.
-
Owiń gąbką wszystkie przewody w drzwiach(te do głośników i linki od klamki do zamka). Czasami stuka plastikowa część drzwi o blachę ( w okolicy przodu drzwi nad głośnikiem).
-
A masz może elektyrczne szyby?
Ja miałam podobny problem tylko podczas jazdy coś stukało... jak rozkręciłam drzwi niczego nie znalazłam...stukania nie było końca... jak sie później okazało luzowała się część od siliczka szyby...
Nie wiem co może być przyczyną stukankia przy Twoich drzwiach więc może nie obejdzie się bez wizyty u fachowca <!-- s:( --> -
Od wew. strony tapicerki masz około 10 zatrzasków na każdym powinna być gumowa podkładka, jak nie ma będzie stukało.