Wygląd forum
- 

Nie wiem czy taka możliwość istnieje ale może fajnie by było dane tematy pogrupować w działy tj. np.(w tuningu optycznym) zrobić poddziały np.: Felgi , wnętrze, oświetlenie, silnik itp. na pewno ułatwiło by to poruszanie się po forum. bo obecnie żeby odnaleźć coś co nas interesuje musimy przejść przez paręnaście stron, a zdarza się też że przez dużą ilość stron ludzie dodają nowe posty które później się powtarzają. 
- 

Ciekawa uwaga.Mnie osobiście podoba się ten pomysł. 
- 

Bardzo ciekawy pomysł! Daj nam parę dni :-). Pozdrawiam 
 sid
- 

Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III? 
- 

Greg > nie mów że taką masz :zdziwko:  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 W polsce ona będzie dopiero w tym miesiącu, ale ja ją widziałem live . .
 W przyszłym tygodniu pojadę do CZ i spróbuje wyłowić jakąś jazde próbną . .
- 

Pomysł fajny jednak kto posegreguje tyle tematów ?  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Ja napisałem o ile to możliwe  a czy ktoś sie tego podejmie to inna sprawa a czy ktoś sie tego podejmie to inna sprawa <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Ale podsumowując sądzę że gdyby tak było pogrupowane to może było by mniej syfu
- 

Tomek no ale może ktoś ma tylko się nie chwali:)Ja nie mam,lubię moją jedynkę;) 
- 

[quote="Greg"]Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III?[/quote] 
 Na wszystko przyjdzie pora.Zdążymy. <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Popieram mnie pomysł też się podoba pozdrawiam  <!-- s <!-- s --> . --> .
- 

[quote="spacal"]Przyznam, że trochę gubię się w działach tematycznych na tym forum. Trudno mi znaleźć konkretne informacje.[/quote] 
 Konkretne, znaczy jakie?
- 

ambitny pomysl