Wygląd forum
-
Nie wiem czy taka możliwość istnieje ale może fajnie by było dane tematy pogrupować w działy tj. np.(w tuningu optycznym) zrobić poddziały np.: Felgi , wnętrze, oświetlenie, silnik itp. na pewno ułatwiło by to poruszanie się po forum. bo obecnie żeby odnaleźć coś co nas interesuje musimy przejść przez paręnaście stron, a zdarza się też że przez dużą ilość stron ludzie dodają nowe posty które później się powtarzają.
-
Ciekawa uwaga.Mnie osobiście podoba się ten pomysł.
-
Bardzo ciekawy pomysł! Daj nam parę dni :-).
Pozdrawiam
sid -
Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III?
-
Greg > nie mów że taką masz :zdziwko: <!-- s:D -->
W polsce ona będzie dopiero w tym miesiącu, ale ja ją widziałem live .
W przyszłym tygodniu pojadę do CZ i spróbuje wyłowić jakąś jazde próbną . -
Pomysł fajny jednak kto posegreguje tyle tematów ? <!-- s:D -->
-
Ja napisałem o ile to możliwe a czy ktoś sie tego podejmie to inna sprawa <!-- s:) -->
Ale podsumowując sądzę że gdyby tak było pogrupowane to może było by mniej syfu -
Tomek no ale może ktoś ma tylko się nie chwali:)Ja nie mam,lubię moją jedynkę;)
-
[quote="Greg"]Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III?[/quote]
Na wszystko przyjdzie pora.Zdążymy. <!-- s;) --> -
Popieram mnie pomysł też się podoba pozdrawiam <!-- s --> .
-
[quote="spacal"]Przyznam, że trochę gubię się w działach tematycznych na tym forum. Trudno mi znaleźć konkretne informacje.[/quote]
Konkretne, znaczy jakie? -
ambitny pomysl