Witaj na forum Fabia Club Polska

Wygląd forum

Topic created · 12 Posts · 15333 Views
  • Nie wiem czy taka możliwość istnieje ale może fajnie by było dane tematy pogrupować w działy tj. np.(w tuningu optycznym) zrobić poddziały np.: Felgi , wnętrze, oświetlenie, silnik itp. na pewno ułatwiło by to poruszanie się po forum. bo obecnie żeby odnaleźć coś co nas interesuje musimy przejść przez paręnaście stron, a zdarza się też że przez dużą ilość stron ludzie dodają nowe posty które później się powtarzają.

• Ciekawa uwaga.Mnie osobiście podoba się ten pomysł.

• Bardzo ciekawy pomysł! Daj nam parę dni :-).

Pozdrawiam
    sid

• Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III?

• Greg > nie mów że taką masz :zdziwko: 😄 <!-- s:D -->
    W polsce ona będzie dopiero w tym miesiącu, ale ja ją widziałem live 😄 .
    W przyszłym tygodniu pojadę do CZ i spróbuje wyłowić jakąś jazde próbną 😄 .

• Pomysł fajny jednak kto posegreguje tyle tematów ? 😄 <!-- s:D -->

• Ja napisałem o ile to możliwe 😛 a czy ktoś sie tego podejmie to inna sprawa 🙂 <!-- s:) -->
    Ale podsumowując sądzę że gdyby tak było pogrupowane to może było by mniej syfu

• Tomek no ale może ktoś ma tylko się nie chwali:)Ja nie mam,lubię moją jedynkę;)

• [quote="Greg"]Jak już wprowadzane są zmiany na forum z nowym rokiem to ja również zgłaszam taką sugestię dotyczącą samochodów forumowych,osobiście jeszcze takiego nie posiadam lecz gdzie miejsce dla Fabii III?[/quote]
    Na wszystko przyjdzie pora.Zdążymy. 😉 <!-- s;) -->

• Popieram mnie pomysł też się podoba pozdrawiam 🆗 <!-- s🆗 --> .

• [quote="spacal"]Przyznam, że trochę gubię się w działach tematycznych na tym forum. Trudno mi znaleźć konkretne informacje.[/quote]
    Konkretne, znaczy jakie?

• ambitny pomysl

Log in to reply