Pytanie :)
-
smiejecie sie z poldkow, a przeciez wychodzily z motorami rovera i mialy moc ponad 100km. Nie jeden mogl sie naciac na nie <!-- s:P -->
-
tak wychodziły 1.4 ale tam jest moze te 100KM ale juz pewnie z 50 padło :evil: <!-- s:evil: -->
-
Dokładnie [b]Hildek[/b], a oprócz rovera, dla policji montowane były 2.0 o mocy nieco ponad 120 kucy, na klapie nadal było 1.6 i niejeden się dziwł, że polonez dogania.
-
Nie zabiorą Ci prawka za prędkość... Max to 500 zł mandatu i 10 pkt.
-
Haha dobre... owszem 500zl za predkosc... tylko ze ci dolicza jeszcze mandat za niebezpieczne zachowanie na drodze, glupote i pare innych rzeczy ktore zlamiesz <!-- s -->
-
A to już zależy co nawywijasz... Trzeba jeździć z głową! <!-- s;) -->
-
A ja rozmawialem wlasnie z Policjantem mila rozmowa przy radarze :rozpacz: te jak zaczal wywod na temat umierajacych polonezow w policji to tylko smiech czym oni jezdza po pierwsze zarazili je gazem co nie pozostalo bez uszczerbku jak wiadomo kazdy jezdzi nimi jak chce i prawie nikt o autka tam nie dba a w mojej okolicy kolejnosc przydzielania autek dla policji podobno jest tak ze najpierw dostaje pojazd policja z katowic tam go zajezdzaja i po roku gora 2 oddaja do dalszej eksploatacji na mniejsze miesciny juz na wpol zywe pojazdy no niestety ale do dzis na policji pisza na maszynach do pisania a komputery to sami policjanci przynosza swoje <!-- s:D -->
-
[quote="Dundas"]Spoko jakby zlapali jak 200 sie leci pewnie by prawko zabrali i jakas odpowiedzialnosc karna <!-- s:P -->[/quote]
Nic nie zrobia dadza 10pkt i 500zl...nie ma wiekszego mandatu za przekroczenie predkosci a ten obowiazuje od przekroczenia dozwolonej ponad 51km/h -
[quote="vanhouse"]za samo przekroczenie prędkości możesz dostać najwięcej 500zł...
a tylko wiem ze po Zabrzu jeździ Audi A6 nieoznakowane...[/quote]
W Czestochowie i na obrzezach miasta srebrna Vectra -
[quote="vanhouse"]widziałem ją jak stała obok komendy..[/quote]
To moze komendanta, nie koniecznie musialabyc sluzbowa.
-
W kraku bujają się głównie mondeo.