[F1 i F2] Klosze i lampy tylne
-
[quote="vanhouse"]o dzieki:) nie dokładnie o to chodziło ale zawsze coś;P [/quote]
no problem
[quote="vanhouse"]i dalej się wacham nad kolorem
[/quote]
my mozemy tylko doradzic a sam juz wybierzesz
[quote]juz w robocie sie obijam:D[/quote]
nie ładnie nie ładnie -
[quote="vanhouse"]wiec co Ty mi doradzasz? czarny czy niebieski?[/quote]
ja bym brał czarny bo pasuje do wszystkiego
[quote="vanhouse"]a co mozna robic w pracy:P i do tego jeszcze przed kompem:P haha;D tylko sie obijac[/quote]
pracowa pracowac jeszcze raz pracować <!-- s:D --> -
[quote="vanhouse"]czy sie stoi czy sie leży[/quote]
to browar sie nalezy hehehe
w koncu w polsce sie tak pracuje i tyle sie dostaje -
[quote="vanhouse"]2500PLN[/quote]
to jeszcze nic jezeli mysli sie o powaznym tuningu <!-- s:D --> -
[quote="vanhouse"]lobo doors;D[/quote]
fajna rzecz ale jak sie ma trzy drzwiowke -
spora sumka mi sie podobaja samochody bez klamek ale chyba to nie jest dozwolone i lipa w zimie jest bo nie raz sie nie moga otworzyc
-
[quote="vanhouse"]nie dozwolone[/quote]
nie jestem pewien ale tak ktos mi mowił chyba dla tego ze jak Cie policja bedzie chciala wyciagnac z samochodu to nie da sobie rady z otwarciem drzwi <!-- s:D -->
[quote="vanhouse"]fakt żyjemy w polsce;/ [/quote]
nic na to nie poradzimy tak juz jest -
[quote="vanhouse"]rozumie ze razem z klapa bagażnika i maski?[/quote]
tzn o co sie pytasz bo nie czaje -
[quote="vanhouse"]bo jak masz bez klamek to otwierasz pilotem. to rozumie ze tylna klapa zaszpachlowana i tez otwierana na pilocie tak samo maska otwierana pilotem;P[/quote]
aha czaje nie wiem ile ale wiem ze taki zestaw na same 4 drzwi kosztuje ok. 200zełka nie liczac montażu szpachli i blachary <!-- s:D --> -
tak 200PLN
http://allegro.pl/item227830258_klamster_super_uklad_otwier_4_drzwi_bez_klamek.html<!-- m -->
trzymaj link -
tak 100zl jeszcze za maske i klape robota nie wiem ile blacharz te cos wezmie to max do 1000 powinno wyjsc
-
[quote="vanhouse"]to czemu nie robisz sobie takiego bajeru??[/quote]
no bo ja mam 19 lat i sie chodze do szkoły i nie jest fabia do konca moja bo i tak sobie mam zamiar kupic cos fajniejszego i wtedy modzic -
[quote="vanhouse"]coś fajniejszego? co masz na myśli?[/quote]
BMW E46 jak narazie bo wiem ze jest szansa na zarobienie na niego <!-- s:) --> -
majac 2500 pln i bedac na twoim miejscu tzn dopiero zaczynac zabawe w tuning wydalbym ta kaske na fajne felgi 16" i zaczal zbierac na zawieszienie zeby obnizyc fabie. Felga plus gleba to podstawa dobrego tuningu. Majac od razu taka gotowke wydaj ja rozsadnie, bo pozniej bedzie ci ciezko odlozyc wieksza kaske, a chromy czy inne dodatki mozna spokojnie systematycznie dokupywac.
-
Ale same fele fajne kupi, a oponki w następnej kolejności na przyszłe lato <!-- s -->
-
[quote="Adaś"]Lepiej M3 300KM w serii, gdyby nie Fabiaa to bym czymś takim jeździł <!-- s:) -->[/quote]
:evil: chciałbym taka tylko ze na taka potrzebowałbym ok.50tys a za zwykła ok30-35tys widze ze zawsze masz dobre pomysly ale trzeba sie tez liczyc troche z gotówka
a co do felg to widziałem ktore mi sie odobaja za 1500 bez opon nawet na forum pokazywałem -
ja bym wieksze nie zakladał bo moj siliczek słabo by sie bujał najpierw musiałbym go zasilic konikami
-
roznica tylko 4 trojankow to tyle co nic <!-- s:D -->
-
Panowie nie robcie :offtopic: przypominam ze to temat o tylnuch lampach <!-- s:) -->
-
[b]Wojtas[/b], dobrze przepraszamy <!-- s:P -->