[F1 i F2] Jakie opony, felgi - temat zbiorczy
-
[b]Adaś[/b] no super :hurra: na lifie pewnie jeszcze fajniej wygląda :super: ale co zrobiłeś z tylnimi lexami? Bo na zdjęciu wyszły jakbys coś z nimi kombinował? /jakieś takie ciemne?/ :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
Hehe, tylne lampy pomalowane, tyle sie dowiedzialem od adasia wczoraj na gg <!-- s:D -->
Jak dla mnie tyl wyglada mega wypasnie. Z przodu rzeczywscie moglbys wstawic te ciemne soczewki tj mlody pisze.No i tak dziwnie nikna te 17", nie wygladaja na tak duze jak powinny Ale to moze na fotkach tylko zludzenie
-
[quote="Adaś"]Skrzydlo jeszcze idzie od pepików <!-- s:P --> [/quote]
Wlasnie brakuje najwiekszego. Kidy bedzie zamontowny??
-
[b]Zygus[/b] co to za oponka?
Wlasnie wczoraj zauwazylem pekniecie poprzeczne na oponce, wiec powinienem je zmienic.
Zastanawiam sie nad [url=http://www.opony.com/opony/48074_bridgestone_er300.html]Bridgestone ER300[/url] albo nie wiem czym innym <!-- s:) --> wg [url=http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/185_60_R14H_2006/default.asp?ComponentID=139632&SourcePageID=8772]ADAC[/url] -
[b]Adaś[/b] a takie pomalowane światła są na legalu? Policja nie będzie się czepiać? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
juz sie tak nie chwal brzydkie masz te auto a fuj ................ :dobani: <!-- s:dobani: -->
zmień sobie te kierunki na nadkolach na czarne-dymione bo aż razi po oczach :dobani:
i co to za kół ( zapinki ( na tej masce - ochyda :dobani:
-
[b]Młody[/b] nie chce byc niemily ale Adasia fabka podoba mnie sie bardziej od Twojej Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect :padam: <!-- s:padam: -->
-
[quote="Wojtas"][b]Młody[/b] nie chce byc niemily ale Adasia fabka podoba mnie sie bardziej od Twojej Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect :padam: <!-- s:padam: -->[/quote]
przeciesz to jest wylew czystej sympati do Adasia i jego fabki
nie zrozumiałes mojego posta Wojtas , na szczeście Adaś rozumie :super:
Wojstas aleś ty zpoważnia , garnitury itd chyba ktoś ci w głowie :zakrecony: :evil:
a i dzieki za szczerość :rozpacz:
-
byc moze sorki nie chcialem urazic ale jedyne co Adasiowi brakuje a nam nie .. to CALEJ czarnej fabki :dobani: <!-- s:) -->
-
[quote="Jimmy"]Zygus co to za oponka? [/quote]
Jak podaje producent na swojej stronie, jest to oponka o charakterystyce UHT (Ultra High Perfomance) ktora ma bardzo dobre trzymanie na suchym. Nawet gdziess chyba czytalem ze na suchym sa tak samo bardzo dobre jak toyo. Z tego wzgledu jest to oponka przeznaczona dla fanow tuningu i wystepuje w rozmiarach od 15".
Dotychczas sprawuje sie bez problemow. Nie jest glosna, a przynajmniej mi nie przeszkadza. <!-- s -->
-
no właśnie nara ma połowe smoły :super: <!-- s:super: -->
ale idzie w dobrym kierunku
-
Adaś <!-- s --> i tyle w temacie.
Ps. mam pytanie jaka dynamika jest na tych walcach
-
ladnie ladnie sie prezentuje :super: felgi utrzymane w stylu calego auta <!-- s -->
jaki masz zawiech do tych kolek??
-
No Adaś jestem pełen podziwu dla Ciebie :hurra: , fabka mi się jak najbardziej podoba <!-- s --> w dwóch kolorach, doinwestowałeś ją pięknie, teraz jeszcze ten motorek z TT-tki i będzie to całkiem ładnie jeździć.
-
[quote="Adaś"]Jedyne co mnie zdziwiło, to to że da się zapiszczeć tymi gumami na starcie (nie kreci mnie to , ale na tej szerokości przy tej mocy myślałem, że to niemożliwe).[/quote]
To chyba jakies trefne te opony skoro nie moga ogarnac 60KM. Strach myslec co bedzie przy 225, chyba sie bedziesz slizgal po asfalcie <!-- s:D -->
-
...fajne, fajne...niestety nie dla mnie takie coś-auto przestało być cywilne. W Jaworznie po przejechaniu się na takich oponach po ulicy np. Olszewskiego z tych czołgowych felg zostałyby dwunastokąty <!-- s:( -->
-
ja na 16 mam czasem na stołecznych "drogach" serce w gardle. Co tam obie ręce na kiere jak sport to sport :evil: <!-- s:evil: --> podziwiam jazdę na 17"
-
Adaś piekna robota opony maja niezly bieznik a fele sa poprostu mega indywidualne i tak trzymac, myslisz cos o posadzeniu jej jeszcze nizej?
-
przelicznik przeklamania przy zmianie na wieksze kolko <!-- s:) -->
-
Jak w temacie
http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=sk&model=Fabia&velikost=15&typ=<!-- m -->