[F1 i F2] Jakie opony, felgi - temat zbiorczy
-
wie ktos moze jakiej firmy jest ta fela i jaki model
-
Nie wiem jakiej firmy, ale jest bardzo ładna, po kraku jeździ bordowy obniżony passat na takich, czasami go spotykam.
-
na allegro idzie znalesc pare takich podobntch ylko jak sie rozlgladalem troszke kosztuja <!-- s:( -->
-
Szalejesz Maniuś :super: :super: :super: <!-- s:super: -->
To kiedy Cię zobacze na placu u mnie na new felach? -
Podobne do oryginałów z A8.
PW:
[img]http://img78.imageshack.us/img78/2331/1569361030lzfj2.jpg[/img] -
a ja felg szukam a tu prosze jakie cudo jak moglem tego nie zauwazyć :krzeslem: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Nie bede zakladal nowego tematu bo chodzi o to samo :d
Slyszal ktos o takich oponkach jak Marangoni Zeta Linea??
Ja teraz pierwszy raz sie na nie natknalem, cena jest dobra bo mozna je dorwac za ok 160-170zl za szt, a bieznik maja po prostu miodzio <!-- s:D --> -
[quote="2New"]ale ...... jeśli nie da się jej kupić, to co z tego, że ładna. [/quote]
Jest teraz na allegro dostepna, bo takto po sklepach w necie to nie widzialem rowniez.
Takze pewnie gdzie nie gdzie jak sie dobrze po szuka to sie ja znajdzie.A ta twoja to co to dokladnie jest za oponka??
-
A ja śmigam na kleberkach dynaxer HP-2 <!-- s -->
-
znalazlem aluski 8x17" ET 35 i teraz moje pytanie czy one bez zadnego problemu podejda ? i czy wsystarczy obnizyc ja o 30mm zeby nie wygladala jak off road
-
[quote="maniek"]znalazlem aluski 8x17" ET 35 i[/quote]
a jaki masz silniczek bo czyms to trzeba uciagnac ja zastanawiam sie nad 16 czy jest sens a 17 to hardcore jak dla mnie -
no mam 68 KM moze nie zaduzo ale po miescie styknie moze pozniej uda sie zmienic autko na cos mocniejszego ale ja tam wole powolna jazde przy muzyce <!-- s;) -->
-
[quote="maniek"]znalazlem aluski 8x17" ET 35 i teraz moje pytanie czy one bez zadnego problemu podejda ? i czy wsystarczy obnizyc ja o 30mm zeby nie wygladala jak off road[/quote]
Najlepiej by bylo przymierzyc i zobaczyc. Bo zadko kiedy sie zdarza taka felga w fabce. Poszukaj po forum postow Szyka, on mial 17" w fabce, nie pamietal czy fabke mial obnizona czy nie, ale przynajmniej zobaczysz moze na fotkach jak to wyglada. On rowniez mial taki silniczek i jakos to jezdzilo <!-- s:) -->
-
no niestety dowiedzialem sie tylko ze nie bylo problemu tylko anie wymiaru felgi ani opon nie pamietal takze nie bardzo mi pomogl czekam na dalsze opinie co i jak <!-- s;) -->
-
No w koncu sie zdecydowalem, zamowilem te marangoni, bieznik i cena wziely gore Znalazlem je w cenie 155zl za sztuke, beda u mnie w przyszylm tygodniu, wiec wtedy zaczna sie testy. Jak to mowia raz sie zyje <!-- s -->
-
a jaki rozmiar ja sie mozna zapytac Zygus kupiłes
-
pewnie ze można pytać, standard czyli 195/50 15" :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Adaś"]Ja raczej preferuje te lepsze <!-- s;) --> [/quote]
Te lepsze?? Tzn?? Myslisz ze jak cos kosztuje wiecej to jest lepsze?? Raczej cena nie jest wykladnikiem jakosci
-
[quote="Zygus"][quote="Adaś"]Ja raczej preferuje te lepsze <!-- s;) --> [/quote]
Te lepsze?? Tzn?? Myslisz ze jak cos kosztuje wiecej to jest lepsze?? [/quote]
Niestety w 99% tak jest zwykly przyklad piwo fajki napoj gazowany i wiele innych rzeczy ...
-
Ja rowniez, podobnie jak Zygus, w tym roku wreszcie zmienilem moje super MATADORY na Firestone TZ200 <!-- s:) --> (wreszcie normalne kapcie)