[F1 i F2] Jakie opony, felgi - temat zbiorczy
- 

[b]Adaś[/b] no super :hurra: na lifie pewnie jeszcze fajniej wygląda :super: ale co zrobiłeś z tylnimi lexami? Bo na zdjęciu wyszły jakbys coś z nimi kombinował? /jakieś takie ciemne?/ :niepewny: <!-- s:niepewny: --> 
- 

Hehe, tylne lampy pomalowane, tyle sie dowiedzialem od adasia wczoraj na gg  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 Jak dla mnie tyl wyglada mega wypasnie. Z przodu rzeczywscie moglbys wstawic te ciemne soczewki tj mlody pisze.No i tak dziwnie nikna te 17", nie wygladaja na tak duze jak powinny  Ale to moze na fotkach tylko zludzenie Ale to moze na fotkach tylko zludzenie
- 

[quote="Adaś"]Skrzydlo jeszcze idzie od pepików  <!-- s:P --> [/quote] <!-- s:P --> [/quote]Wlasnie brakuje najwiekszego. Kidy bedzie zamontowny?? 
- 

[b]Zygus[/b] co to za oponka? Wlasnie wczoraj zauwazylem pekniecie poprzeczne na oponce, wiec powinienem je zmienic. 
 Zastanawiam sie nad [url=http://www.opony.com/opony/48074_bridgestone_er300.html]Bridgestone ER300[/url] albo nie wiem czym innym <!-- s:) --> wg [url=http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/185_60_R14H_2006/default.asp?ComponentID=139632&SourcePageID=8772]ADAC[/url] <!-- s:) --> wg [url=http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Sommerreifen/185_60_R14H_2006/default.asp?ComponentID=139632&SourcePageID=8772]ADAC[/url]
- 

[b]Adaś[/b] a takie pomalowane światła są na legalu? Policja nie będzie się czepiać? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

juz sie tak nie chwal brzydkie masz te auto a fuj ................ :dobani: <!-- s:dobani: --> zmień sobie te kierunki na nadkolach na czarne-dymione bo aż razi po oczach :dobani: i co to za kół ( zapinki ( na tej masce - ochyda :dobani: 
- 

[b]Młody[/b] nie chce byc niemily ale Adasia fabka podoba mnie sie bardziej od Twojej    Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect  :padam: <!-- s:padam: --> Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect  :padam: <!-- s:padam: -->
- 

[quote="Wojtas"][b]Młody[/b] nie chce byc niemily ale Adasia fabka podoba mnie sie bardziej od Twojej    Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jest na swoj sposob oryginalna a nie kazdy musi miec gust jak Adas .. wazne ze jemu sie podoba i on sie w tym lansuje Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect  :padam: <!-- s:padam: -->[/quote] Jeszcze jak do tego wszystkiego dorzuci nowy motor to full respect  :padam: <!-- s:padam: -->[/quote]przeciesz to jest wylew czystej sympati do Adasia i jego fabki nie zrozumiałes mojego posta Wojtas , na szczeście Adaś rozumie :super: Wojstas aleś ty zpoważnia , garnitury itd  chyba ktoś ci w głowie   :zakrecony:    :evil: chyba ktoś ci w głowie   :zakrecony:    :evil:a i dzieki za szczerość :rozpacz: 
- 

byc moze  sorki nie chcialem urazic sorki nie chcialem urazic ale jedyne co Adasiowi brakuje a nam nie .. to CALEJ czarnej fabki   :dobani: ale jedyne co Adasiowi brakuje a nam nie .. to CALEJ czarnej fabki   :dobani:   <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="Jimmy"]Zygus co to za oponka? [/quote] Jak podaje producent na swojej stronie, jest to oponka o charakterystyce UHT (Ultra High Perfomance) ktora ma bardzo dobre trzymanie na suchym. Nawet gdziess chyba czytalem ze na suchym sa tak samo bardzo dobre jak toyo. Z tego wzgledu jest to oponka przeznaczona dla fanow tuningu i wystepuje w rozmiarach od 15". Dotychczas sprawuje sie bez problemow. Nie jest glosna, a przynajmniej mi nie przeszkadza.  <!-- s <!-- s --> -->
- 

no właśnie nara ma połowe smoły :super: <!-- s:super: --> ale idzie w dobrym kierunku  
- 

Adaś  <!-- s <!-- s --> i tyle w temacie. --> i tyle w temacie.Ps. mam pytanie jaka dynamika jest na tych walcach  
- 

ladnie ladnie sie prezentuje :super: felgi utrzymane w stylu calego auta  <!-- s <!-- s --> -->jaki masz zawiech do tych kolek?? 
- 

No Adaś jestem pełen podziwu dla Ciebie :hurra: , fabka mi się jak najbardziej podoba  <!-- s <!-- s --> w dwóch kolorach, doinwestowałeś ją pięknie, teraz jeszcze ten motorek z TT-tki i będzie to całkiem ładnie jeździć. --> w dwóch kolorach, doinwestowałeś ją pięknie, teraz jeszcze ten motorek z TT-tki i będzie to całkiem ładnie jeździć.
- 

[quote="Adaś"]Jedyne co mnie zdziwiło, to to że da się zapiszczeć tymi gumami na starcie (nie kreci mnie to , ale na tej szerokości przy tej mocy myślałem, że to niemożliwe).[/quote] To chyba jakies trefne te opony  skoro nie moga ogarnac 60KM. Strach myslec co bedzie przy 225, chyba sie bedziesz slizgal po asfalcie skoro nie moga ogarnac 60KM. Strach myslec co bedzie przy 225, chyba sie bedziesz slizgal po asfalcie <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

...fajne, fajne...niestety nie dla mnie takie coś-auto przestało być cywilne. W Jaworznie po przejechaniu się na takich oponach po ulicy np. Olszewskiego z tych czołgowych felg zostałyby dwunastokąty  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

ja na 16 mam czasem na stołecznych "drogach" serce w gardle. Co tam obie ręce na kiere jak sport to sport :evil: <!-- s:evil: --> podziwiam jazdę na 17" 
- 

Adaś piekna robota opony maja niezly bieznik a fele sa poprostu mega indywidualne i tak trzymac, myslisz cos o posadzeniu jej jeszcze nizej? 
- 

przelicznik przeklamania przy zmianie na wieksze kolko  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Jak w temacie 
 http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=sk&model=Fabia&velikost=15&typ=<!-- m -->