Witaj na forum Fabia Club Polska

Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!

Topic created · 580 Posts · 103289 Views
  • Hejka. Fajny temacik 😛 właśnie na imprezie domówkowej z okazji urodzinek łączonych konsumujemy wódeczkę Sobieski i Finlandię. Troche juz się przelało... :zwariowany: <!-- s:zwariowany: -->

• Kurczę to ja tu mogę średnio co drugi dzień zaglądać 😄 wczoraj padło 6 czerwonych warek, a dziś 0,5l na dwóch + 4 piwka 😄 <!-- s:D --> ogólnie weekend!

• jesli chodzi o spozywanie ognistej wody to jest specjlany temat tylko trzeba poszukac 😛 <!-- s:P -->

• [quote="Pulstar"]Hejka. Fajny temacik 😛 właśnie na imprezie domówkowej z okazji urodzinek łączonych konsumujemy wódeczkę Sobieski i Finlandię. Troche juz się przelało... :zwariowany: <!-- s:zwariowany: -->[/quote]

... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była 😉 ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu 😛

• [quote="Loni"]... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była 😉 ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu 😛 <!-- s:P -->[/quote]

No to z góry dziękujemy za chęci 😉 Wasza imprezka mam nadzieję, że się udała. No i jeśli coś takiego jeszcze będzie organizowane to obiecuję przy świadkach :ksiadz: ze chocbyśmy mieli stanąć na głowie to się postaramy pojawić :zdrowko:

• [quote="Pulstar"][quote="Loni"]... no właśnie mieliśmy dzwonić do Was z życzeniami i ładnie zaśpiewać ale reszta ekipy coś taka chwiejna była 😉 ale następnym razem już się nie wykręcicie od przyjazdu 😛 <!-- s:P -->[/quote]

No to z góry dziękujemy za chęci 😉 Wasza imprezka mam nadzieję, że się udała. No i jeśli coś takiego jeszcze będzie organizowane to obiecuję przy świadkach :ksiadz: ze chocbyśmy mieli stanąć na głowie to się postaramy pojawić :zdrowko: [/quote]

... no no wiadomo bo inaczej będzie :krzeslem: 😉

• Oj pękło tego w ostatni weekend pękło 🙂 <!-- s:) --> .

• ojeju.. jutro bedzie masakra... [na rano do pracy]
    dwa dni. picia... (MOJE URODZINY ;p)

• Mnie teraz trochę nie było, bo raczyłem się pięknem Bieszczad, ale oczywiście nie na sucho 🙂 a dziś 3 wareczki czerwone, dobrze że jeszcze tydzień urlopu 🙂 <!-- s:) -->

• A ja po weselu, było %%% nogi bolą do tej pory... a jak jeszcze szumiało w głowie o 6 rano jak wracałam do domu i ten piękny wschód słońca który drażnił moje oczy ehhh 😉 <!-- s;) -->

• Znam ten ból, to motyw w stylu "czemu to słońce tak głośno świeci" 😄 <!-- s:D -->

• jeszcze kilka takich dluuuuugich weekendow i mam po watrobie 🙂 <!-- s:) -->

[b]Voytaz[/b], dobre haslo 🙂

• [quote="Loni"]nogi bolą do tej pory... [/quote]

mowilem Wojtasowi zeby na nogi żonki uważał....

mnie tam Dotii zholowala w niedz wieczorem do domu nie ma to jak nieoczekiwana impreza wieczorowa...

• [quote="Wojtas"]jeszcze kilka takich dluuuuugich weekendow i mam po watrobie 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

[b]Wojtas[/b] nie bój nic..luknij tu: [url]http://pl.wikipedia.org/wiki/Przeszczepienie_wątroby[/url]

Alleluja i do przodu :zdrowko:

• Trzeba jeszcze zagadać z jakimś zaprzyjaźnionym lekarzem, tak co by jakieś zniżki dla forumowiczów zdobyć 😄 <!-- s:D -->

• No i w koncu wytrzezwialem po weekendzie 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="manii"][quote="Loni"]nogi bolą do tej pory... [/quote]

mowilem Wojtasowi zeby na nogi żonki uważał....

mnie tam Dotii zholowala w niedz wieczorem do domu nie ma to jak nieoczekiwana impreza wieczorowa...[/quote]

... no niestety on deptał mnie a ja jego :evil: teraz czeka Nas następne weselicho więc znowu sobie podeptam a co 😉 <!-- s;) -->

• [b]Pulstar[/b], ale skad zalatwic lekko uzywana albo novke :?: <!-- s:?: -->

• Loni&Wojtas,ale macie weselich teraz. 🙂 My idziemy szaleć na dwa dni w ten wekend,aż już chory się robię jak pomyślę ile to muszę wypić wódy za nas trzech :piwo: :chory: .Myślę,że damy radę.To życzymy udanej imprezy 😛 <!-- s:P -->
    Ps!! Wojtas nie martw się,wątrobę ma się tylko jedną,a i tak na coś się trzeba przekręcić,ale to za jakieś pewno 100lat-teraz jest dużo wspomagaczy :hyhy: 😛

• [quote="Wojtas"]Pulstar, ale skad zalatwic lekko uzywana albo novke :?: <!-- s:?: -->[/quote]

Yyyyy..... :mysli: trza by może założyć nowy temat na forum, może ktoś ma sprzedać/odstąpić dla Prezesa specjalnie jakąś używkę w dobrym stanie bo na nówkę to chyba nie ma co liczyć. 😕

Log in to reply