Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
[quote="Zygus"]Hehe Basia by sie pewnie ucieszyla :super: <!-- s:super: -->[/quote]
Po pierwszej próbie usypiania w południe odesłała by go najbliższym busem na prądnik :hyhy: to już nie ten prezesek który na zlocie dobrowolnie szedł spać kiedy chciałem
-
Oj cos slabiutko z tym piciem ostatnio w klubie.
Ja dzis sobie siedze przy piwku i czytam forum, a jutro egzaminek <!-- s:D --> -
siedze se w robocie i popijam wódeczka
-
[quote="WRC"]siedze se w robocie i popijam wódeczka[/quote]
Hehe, lepiej sie nie przyznawaj, bo sie okaze jeszcze ze szef tez czyt aforum <!-- s:D -->
-
no to WRC ide w twoje slady i walne sobie 50 ml vódki x ............. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
A ja sobie siedzę popijam piweczko i wklejam zdjęcia z zlotu ... :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
[quote="Zygus"][quote="WRC"]siedze se w robocie i popijam wódeczka[/quote]
Hehe, lepiej sie nie przyznawaj, bo sie okaze jeszcze ze szef tez czyt aforum <!-- s:D -->[/quote]
Kierownik jeżdzi lagunom to fabia go nieinteresuje
-
Wlasnie siedze i zegnam moj kwadrat studencki .. w niedziele wyprowadzka :zdrowko: studia zakonczone pozytywnie <!-- s:) -->
-
a ja dzisiaj czytam forum :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
pije 2 browca :piwo:
( a 3 w tzw reklamówce ) :super: -
a jo sie napucowałem skodiczka i tera ino przyjemność saczenia wódeczki
-
siedze i spijam imieniowego szampanion don perinion :zdrowko: <!-- s:D -->
-
..to ja wpisuje się awansem, bo musiałbym wpisywać się co drugi dzień :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Ja wczoraj musialem wypic browarka, po powrocie z salowego spocika <!-- s:D -->
-
ja wlasnie pije bo moj njalepszy kolega robi kaalerskie! jest git! tak wiec pozdrawiam wszystkich bo zaraz nie bede mogl pisac:)
-
a jo sie wpisuja po 0,7 we dwóch po pobiciu rekordu predkoscu.,280 km/h
-
ale mnie leb napierdziela
-
[quote="Pinek"]ale mnie leb napierdziela[/quote]
Witamina C może pomoże <!-- s -->
-
JA Wrocilem z wojazy, 4 dni poza domem, grillek pelny miesa, lodowka pelna browarkow <!-- s:D -->
Oj dzialo sie dzialo -
a ja siedze , czytam te .......... na forum i popijami 1 raz 2-gim :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
A ja wlasnie wrocilem z meczyku. Mecz okazal sie dla mnie zwycieski, gola nawet udalo mi sie strzelic wiec teraz swietuje i piwkuje. :super: <!-- s:super: -->