Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
[quote="Adaś"]No i znowu o biednych facetach <!-- s:) -->
z policją jest jak z kobietą, nigdy nie wiadomo gdzie się ją spotka i do czego sie doczepi
Zyguś zaryzykował i dostał mandacikA swoją drogą od wczoraj testuje u siebie CB z baciorem 170cm , zobaczymy co z tego wyjdzie [/quote]
Adaś moje CB radio sie już zapłaciło ze 3 razy,a mam je dopiero 2 miesiące.
Jakie radyjko mosz.I zeby niebył to OT to pija se Piwko. -
[quote="Adaś"]brakuej mi torche ciepełka, bo wtedy można pic na ławace zamiast na klatce <!-- s:P -->[/quote]
Pozostaje jeszcze fabianka :hyhy:
-
Nic ino sie napić ze smutku że takie skurwysyny zabiły małego Matiego.Niech ich ludziom dadzom. :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: <!-- s:zly: -->
-
nima to jak od rana se klina walnąć.
-
To daj mu żereć, jak taki "humanitarny" jesteś, za twoje pieniądze go utrzymujesz.
-
Co do kary to myśle że smierć by mi w zupełności wystarczyła, może i jestem krókowzroczny nie przecze, ale ile więźniów pracuje?? i zarabia na siebie??no słucham. Wiesz ile wynosi stawka dzienna utrzymania więźnia jaką płacą podatnicy?? a ile wynosi stawka żeby wykarmic powiedzmy dzieci w domu dziecka, pomysl troche.
Koniec z OT. no ofence.
-
Haha, własnie tak powinno być i tu sie zgodze. Ale nie jest...
I nie jestem pełen złości, tylko wiem jak to wygląda z troche innej strony. -
[quote="Adaś"].... to się skończyło chorą akcją :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
to opowiadaj cos znowu zrobil
-
No Adaś jesteś the besciak :hyhy: tylko pogratulować pomysłu :super: <!-- s:super: -->
Ciekawe jakie na zlocie wymyślisz "chore akcje"? -
no no no Adaś widze ze sie nie obijasz i trzymasz srednia statystyczna na wysokim poziomie w ilosci spozytego alkoholu na 1 Polaka :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="Wojtas"]no no no Adaś widze ze sie nie obijasz i trzymasz srednia statystyczna na wysokim poziomie w ilosci spozytego alkoholu na 1 Polaka :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
[b]Adaś[/b] nadrabia za mnie :hyhy:
Dzięki, w takim razie [b]Adaś[/b] po :zdrowko: , czekają właśnie na mnie dwa zimne leszki -
A ja wlasnie czytam forum i pije piwko <!-- s:P -->
-
Padłeś ,powstań,tro cha mną Pyrto
-
Po miesięcznej abstynencji pora na odświerzenie tematu, na zlocie popłynęło wiele litrów tego zacnego płynu pod wieloma postaciami, potem się smacznie spało, a na następny dzień różnie bywało <!-- s:P -->
-
Moze wiec tego co na zlocie bylo nie opisujmy zbyt dokladnie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Masz racje Zygus - opisywać tego nie potrzeba - wiadomo - byliśmy PRAWIE trzeźwi - a całą resztę powiedzą fotki same za siebie <!-- s;) -->
-
he dobrze Zygys powiedziane ale koniec OT
-
U Adasia w pokoju chyba była jakoś żyła spirytusu po tam mieli wszyscy zgon.
<żygi>
-
[quote="WRC"]U Adasia w pokoju chyba była jakoś żyła spirytusu po tam mieli wszyscy zgon.
<żygi>[/quote]
kto zgona zaliczył ten zaliczył - a co do tej żyły spirytusu - trafniej tego określić nie mogłeś :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
[quote="Adaś"]Chyba żyła śmiechu i żygów pokój 115, najlepsze impry <!-- s:) -->[/quote]
To z pewnością także wielka zasługa JEŻYKA