Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Hehe, jak to punkt wiedzenia potrafi się zmienić
Sam jako łebek żłopałem różne wynalazki po piwnicach i parkach z kumplami, już od bardzo młodego wieku.
A teraz choć nie mam co prawda dzieci, to zgadzam się z Wami Mirku i Wojtku w 100% -
Wlasnie dzieki doswiadczeniom z moich mlodych lat jestem o duuuuzo madrzejszy i bede swoje potomostwo pilnowal :mrgreen:
-
[quote="kros"]A teraz choć nie mam co prawda dzieci[/quote]
W takim razie wszystko przed Tobą :mrgreen: , na początek bliźniaków życzę
-
Ojjjj faceci faceci teraz to z Was nie złe
-
[quote="MirekS"][quote="kros"]A teraz choć nie mam co prawda dzieci[/quote]
na początek bliźniaków życzę [/quote]RATUUUNKUUU NIEEE!
brrr... żadnych dzieciChoć pewnie jak się urodzi to będę zupełnie inaczej śpiewał
-
[quote="kros"][quote="MirekS"][quote="kros"]A teraz choć nie mam co prawda dzieci[/quote]
na początek bliźniaków życzę [/quote]RATUUUNKUUU NIEEE!
brrr... żadnych dzieciChoć pewnie jak się urodzi to będę zupełnie inaczej śpiewał :-D[/quote]
Dokładnie Kros do czasu ojjj do czasu jak juz się pojawi to tauś mu zaśpiewa ale kołysanki do snu
-
Tego jeszce niebyło żeby ministran walił Bolsa równo ze mną,QRWA CO Z TĄ POLSKĄ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: <!-- s:?: -->
-
trza sie było napić przez to że lekarze to są H... , SK......NY i P....Y w d..e q..a je...e h..e mam to q..a w d..ie.
[color=red]Zlosc pieknosci szkodzi, a wulgaryzmy w takim pozadnym klubie. Wstydzilbys sie
Zygus[/color] -
[quote="WRC"]trza sie było napić przez to że lekarze to są H... , SK......NY i P....Y w d..e q..a je...e h..e mam to q..a w d..ie. [/quote]
I nam się WRC nie zle zdenerwował
-
Loni moja kochaniutka to jest mało pedziane zdenerwowoł
-
[quote="WRC"]Loni moja kochaniutka [/quote]
Bylebyście od słów nie przeszli do czynów
-
[quote="WRC"]Loni moja kochaniutka to jest mało pedziane zdenerwowoł[/quote]
:oops: :oops: :oops:Ps. Miruś nic się nie martw :mrgreen: co w rodzinie to nie zginie
-
Przy okazji spocika na czacie browarek wychylony :mrgreen:
-
[quote="annetka"]Widze, ze tu by sie przydał osobny topic - Frustracja... tez po tym tygodniu mialabym co pisac...[/quote]
To mozesz napisac co i co cie wkurzylo i dodac, ze wypilabys jakies % ze zlosci gdybys pila :mrgreen:
-
k-wa caly dzien picia i jak tu jutro sluzyc ojczyznie!Wtloczylem 7 litrow browaru,35 urodziny kumpla,a pozniej to juz poszlo,ale chyba dzieki temu swiat jest piekny.
-
CZASAMI LUBIE SOBIE TROCHE POMYSLEC I WLASNIE TERAZ MAM TAKA CHWILE. MOZE BY ZALOZYC MIEJSCE W KTORYM ROZNE MADRE UWAGI MOZNA WPISYWAC PODCZAS NIE PICIA? BO GDYBYM CHCIAL WPISYWAC SIE TYLKO PODCZAS PICIA TO NIE MOGLBYM ODEJSC OD KOMPUTERA.... :mrgreen:
-
[quote="DAX"]MOZE BY ZALOZYC MIEJSCE W KTORYM ROZNE MADRE UWAGI MOZNA WPISYWAC PODCZAS NIE PICIA? [/quote]
Teraz mi sie przypomniala ze juz taki temat
http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=940<!-- m -->Temat troche ucichl od kiedy Loni klubowa abstynentka zaczela spozywac % :mrgreen:
Ale jak najbardziej mozna sie tam wpisywac -
[quote="Zygus"][quote="DAX"]MOZE BY ZALOZYC MIEJSCE W KTORYM ROZNE MADRE UWAGI MOZNA WPISYWAC PODCZAS NIE PICIA? [/quote]
Teraz mi sie przypomniala ze juz taki temat
http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=940<!-- m -->Temat troche ucichl od kiedy Loni klubowa abstynentka zaczela spozywac % :mrgreen:
Ale jak najbardziej mozna sie tam wpisywac[/quote]Hihihiiii ale jednak rzadko mi się zdarza mieć bliższe spotkanie z % :mrgreen: co widać po brakach moich postów w tym właśnie temacie więc DaX jak coś to możesz na mnie liczyć /ale czy będą to mądre uwagi to ja już nie wiem /
-
Ostatni weekend spedzilem na stokach narciarskich Bialki Tatrzanskiej ... po jezdzie w mroznych warunkach grzalem sie piwkiem w okolicznych karczmach
-
[quote="Wojtas"]Ostatni weekend spedzilem na stokach narciarskich Bialki Tatrzanskiej ... po jezdzie w mroznych warunkach grzalem sie piwkiem w okolicznych karczmach :-D[/quote]
i jak Białka?? ja właśnie się przymierzam, aby tam pojechać - więc jakbyś miał chwile - opisz po krótce czy warto się tam przejechać - knajpy jak knajpy - zawsze coś sie znajdzie - ale stoki?? dzieki;)