Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
I znowu sie powtarza sytuacja <!-- s:P --> wczorja odjebali mi net i nie dalem rady sie wpisac heheh
Dzisiaj mam nowe doswiadczenia i sie nimi poedziele z Wmai
pilismy na dzialce u kumpla. Nagle pojawil sie w srodu domku jakis pajac z rozpierdolana reka z miechem na wierzchu. Krew sie lala a on wpadl powiedzil, ze chce peta i da za niego 5zl. Dosstal peta i zaczalal opowiadac jaki to on fajny nie jest jednoczesnie wymachujac reka.
Mam kurtke i spodnie ujebane od jego krwi . Ciekawa sprawa, nie spotkalem sie z czyms takim jeszcze ... hehe
CZego to jeszcze nie spotkam podczas tych juwenialii jutro cd imprezowania...btw... chca mnie eksmitowac za to ze od ponad tygodnia wracam po 5 do domu hehehe ale to jeszcze nie koniec
pamietajcie TYLKO CHAM I KANALIA NIE PIJE W JUWENALIA
-
hiehie mow mi poprostu student <!-- s:P -->
-
trza sie było napić za Barse.
-
i znowu to samo, ale tym razem se zajebalem o szyje w drzwi o samochodzu ...... jebane tylne prawe drzwi nie umiem tak wsiadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[quote="Hildek"]hiehie mow mi poprostu student <!-- s:P -->[/quote]
tak jest [b]Hildek[/b] szczególnie teraz to nabiera właściwego znaczenia - u mnie od kilku dni wóda się leje strumieniami, no ale wkońcu, kto nie pije w juwenalia, temu zgniją genitalia, hahahahaha :rotfl: :rotfl: :hyhy: :hyhy: :cwaniak: :cwaniak:
-
haha sie wie <!-- s:P -->
-
no i po grilku 8 tyskich wypite trza iść nynać.
-
Rowniez pare piwek wypitych wczoraj przy okazji grillowania <!-- s:D -->
A dzis byl wypad na Slowacje, po pare browarkow -
Pija se piwko i przeglondom fotki z KTS.
-
[quote="WRC"]Pija se piwko i przeglondom fotki z KTS.[/quote]
No troche tych fotek jest <!-- s:D -->
Ja rowniez przy piwku ogladnalem prawie wszytskie -
[quote="Zygus"][quote="WRC"]Pija se piwko i przeglondom fotki z KTS.[/quote]
No troche tych fotek jest <!-- s:D -->
Ja rowniez przy piwku ogladnalem prawie wszytskie [/quote]
jak mi braknie to se pójde po nastympne. -
ale siem dzieisaj nayejabe=lem z tesiem a a na groylu :zawstydzony: :zawstydzony: 2x0.5 i 0.7 ma 3 ale ten ejeuden padl po polokacwhach :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
znowu rzadze \h\h\h '[
-
no więc popijam ciężki dzień zimnym :piwo: i wrzucam foteczki ze zlotu <!-- s;) -->
-
a ja dzisiaj sie najebalem z kompem.... ale zabawa <!-- s:) -->
-
Czas na robic zapasy na weekend bo prohibicja bedzie :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Ale jeszcze najebany od wczoraj jestem bylo grubo <!-- s:P -->
-
[quote="Hildek"]Ale jeszcze najebany od wczoraj jestem bylo grubo <!-- s:P -->[/quote]
Tomek czy Ty byłeś wogule trzeźwy od powrtu z grudziądza :?:
:hyhy: :hyhy: :hyhy: -
Mirku - to jest po prostu student - tego nie traktuje się w kategoriach trzeźwości <!-- s;) -->
3 podstawowe kłamstwa studenta:
- Nie jestem głodny.
- Od jutra zaczynam się uczyć.
3 Więcej nie pije.
:cwaniak:
-
hahah dzisiaj znowu najebanu omg doc tu sie dzie je
jutro powtorka ... <!-- s:) -->Ale obiecuje od czerwca detox i juz nie pije tyle