Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Ale jestem wqrw... że zara zadzwonie po urlop i ida do baru
-
[quote="WRC"]Ale jestem wqrw... że zara zadzwonie po urlop i ida do baru[/quote]
WRC a co wzniecilo w Tobie taki ogien ?
-
A ja sobie ogladam meczyk Puchar UEFA i popijam piwkiem.
Niestety polskich zawodnikow brak -
[quote="Wojtas"][quote="WRC"]Ale jestem wqrw... że zara zadzwonie po urlop i ida do baru[/quote]
WRC a co wzniecilo w Tobie taki ogien ? :-([/quote]
szkoda godać na forze
ale qrwa nietrzeźwieje -
Moi drodzy parafianie wpisujen se tu qrwa moje kazanie,pije z bratem bo zegnamy siostrzyczke naszą kochana bo jedzie do angli.smutek
-
qrwa 1.5 litra brak kontaktu.
-
[quote="Łukasz"]a ja dziś pisze, ale pije już z 1,5 tygodnia. Ale nigdy jakoś nie było mi po drodze napisać tutaj 8)[/quote]
widzisz Łukasz a mowiles ze nie byl bys w stanie pociagnac maratonu :mrgreen: jak czlowiek chce to wszystko moze :twisted:
-
qrwa dobrze że nie wystepują poloki na paraolimpiadzie w piłe nożną-i se potem nie wypić
-
[quote="Wojtas"][quote="Łukasz"]a ja dziś pisze, ale pije już z 1,5 tygodnia. Ale nigdy jakoś nie było mi po drodze napisać tutaj 8)[/quote]
widzisz Łukasz a mowiles ze nie byl bys w stanie pociagnac maratonu :mrgreen: jak czlowiek chce to wszystko moze :twisted:[/quote]
Trening mistrza czyni.
[size=59]Ps. odezwij sie do mnie wojtas w wiadomej sprawie [/size]
-
A ja dzis wrocilem z weekendu za miastem i pije sobie piwko, bo oblewam swoj pierwszy mandat w kareierze kierowcy :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="Zygus"]A ja dzis wrocilem z weekendu za miastem i pije sobie piwko, bo oblewam swoj pierwszy mandat w kareierze kierowcy :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
pochwal sie za co .. ile dostales i ile punktow
-
pija se piwko za zdrowie Kaczora.
-
[quote="Wojtas"]pochwal sie za co .. ile dostales i ile punktow <!-- s:P -->[/quote]
Dostalem 100zl i 5pkt po kilkunastu minutach proszenia.
A mandat za parkowanie na zakazie i przejechanie obok 3 znakow zakazujacych wjazdu :cwaniak: -
[quote="Zygus"][quote="Wojtas"]pochwal sie za co .. ile dostales i ile punktow <!-- s:P -->[/quote]
Dostalem 100zl i 5pkt po kilkunastu minutach proszenia.
A mandat za parkowanie na zakazie i przejechanie obok 3 znakow zakazujacych wjazdu :cwaniak: [/quote]No to gratulacje witaj wśród mandatowiczów :super:
-
:hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: :hurra: <!-- s:hurra: -->
BRAWO ZYGUS - mój pierwszy i jedyny mandat jak do tej pory to 300 zetów i 6 punkcików za ... żółte światło :rotfl: :rotfl: :rotfl: -
Ale z Was szczęściarze, ja zbieram mandaty średnio raz do roku...
Za prędkość <!-- s:( -->Ale żeby nie robić OT to dodam, że piwko na tę okazję popijam sobie średnio raz dziennie
-
ZYGUS gdybys posluchal swojej dziewczyny do tego by nie doszlo prawda??
-
Pija se piwko po ciężkich bojach na sali. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="basiula"]ZYGUS gdybys posluchal swojej dziewczyny do tego by nie doszlo prawda??[/quote]
Ahhhh Ci faceci :hyhy: <!-- s;) -->
-
[quote="Loni"][quote="basiula"]ZYGUS gdybys posluchal swojej dziewczyny do tego by nie doszlo prawda??[/quote]
Ahhhh Ci faceci :hyhy: <!-- s;) -->[/quote]
Faceci zawsze chodzą własnymi drogami na które kobieta nie za bardzo ma wpływ