Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
ja narazie odpadam .. trzeba wyluzowac :!: <!-- s:!: --> bo bedzie tak ze nigdy juz tu nic nie pisze
-
Napiszesz napiszesz i to pewnie szybciej niż Ci się wydaje
-
Nie dotkne :piwko: do sylwestra .. cale FCP mi swiadkiem
a przede wszystkim Komus wyjatkowemu dla mnie obiecalem
-
Pożyjemy zobaczymy <!-- s:D --> Życze powodzenia :3majsie: w końcu skoro komus obiecałeś to....
-
Wojtas nie lec w kulki <!-- s;) --> mi niczego nie obiecales hehe
-
Dzisiej od rana pija,pija,pija a to wszysrko z okazji Barbórki."NIECH ŻYJE NAM GÓRNICZY STAN"
-
:brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: --> dla wszystkich górników
Ja troszke popiłam wczoraj :oops: trenuje przed II zlotem FCP
-
[quote="Loni"]Ja troszke popiłam wczoraj :oops: [/quote]
Czytam to juz po raz dziesiaty chyba i nie moge uwierzyc w to co czytam :shock:
Kurde trzezwy jestem a jakies omamy wzrokowe mam :mrgreen: -
[quote="Zygus"][quote="Loni"]Ja troszke popiłam wczoraj :oops: [/quote]
Kurde trzezwy jestem a jakies omamy wzrokowe mam :mrgreen:[/quote]Zyg, a moze ty masz problemy ze wzrokiem, albo co gorsza z liczeniem
Loni :brawo: <!-- s:brawo: --> to sie nazywa duch współzawodnictwa
-
:oops: przyznam szczerze że chyba :drink: nie bardzo mi idzie <!-- s:( -->
ale na szczęście trening czyni mistrza więc .... kto wie -
[quote="Loni"]:oops: przyznam szczerze że chyba :drink: nie bardzo mi idzie <!-- s:( -->
ale na szczęście trening czyni mistrza więc .... kto wie [/quote]do zlotu duuuzo czasu
-
Dzisiej znowu na bani,Loni dzieki za życzonka
-
[quote="WRC"]Dzisiej znowu na bani,Loni dzieki za życzonka[/quote]
Ależ nie ma za co :oops:
-
[quote="WRC"]Dzisiej od rana pija,pija,pija a to wszysrko z okazji Barbórki."NIECH ŻYJE NAM GÓRNICZY STAN"[/quote]
[b]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO[/b] :piwo: :piwo: :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
[quote="Zygus"][quote="Loni"]Ja troszke popiłam wczoraj :oops: [/quote]
Kurde trzezwy jestem a jakies omamy wzrokowe mam :mrgreen:[/quote][b]Loni[/b] ja tak jak [b]Łukasz[/b] czytałem posta parę razy i nie mogłem uwierzyć, ale skoro się przełamałaś, dla Ciebie damskie delikatne :piwo: <!-- s:piwo: --> [b] Reds[/b]. Smacznego :jupi: .
-
[b]Loni[/b] musisz uwazac .. jak kazdy bedzie chcial z Toba kolejke wypic to nie wyjdziesz z tego calo
-
Miruś będzie smaczne jak napijesz się ze mną tego delikatnego :piwo: <!-- s:piwo: -->
Więc jak przeżyję chociąż jedną kolejke :oops: to już będzie duży sukces
-
[quote="Loni"]Miruś będzie smaczne jak napijesz się ze mną tego delikatnego :piwo: <!-- s:piwo: -->
[/quote]W takim razie masz jak w banku ze mną pierwszą kolejkę :piwo: na majowym zlocie :mrgreen: .
-
Poniewaz Św. Mikołaj ewidentnie leci sobie w kulki!!! A ja bylem grzeczny przez caly rok chyba:) Tak wiec sie na niego obrazilem i kupilem sobie kilka piwek ktorymi wlasnie sie delektuje Jeszcze mu pokaze jaki nie grzeczny moge byc przez nastepny rok
-
Ale pewnie jesli szczegolny dzien to nie bedzie to tylko angielskie piwo (czyt.szczoch). W dodatku muisialbys chyba wypic morze tego browara zeby Ci sie zaczely literki mylic