Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Wlasnie zaczalem cykla ... niektorzy wiedza o co chodzi ) zdrowie !! <!-- s:D -->:D
-
[quote="Wojtas"]Wlasnie zaczalem cykla ... niektorzy wiedza o co chodzi ) zdrowie !! <!-- s:D -->:D[/quote]
to z d r ó w k o
-
[quote="WRC"]Tak mie w salonie wkurwili ze sie musiałem napić. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]
Jak będziesz tak często jeździł do serwisu to popadniesz w alkocholizm
-
Ja zaczynam 27 czerwca min 7 dniowy cykl a to dlatego ze 27 mam obrone pracy i zalicze to wracam ze szczecina ... fabia do garazu .. klucze na haczyk i ogien :twisted: ale bede tu zagladal i zdawal relacje :lol: <!-- s:lol: -->
-
I dzisiaj polacy dali znowu dupy z serbami.a ja sobia qrwa z rozpaczy dałem w kanał
-
[quote="WRC"]I dzisiaj polacy dali znowu dupy z serbami.a ja sobia qrwa z rozpaczy dałem w kanał[/quote]
Mogli sie na koniec postarac i 2 dobre pilki zagrac ... ale cos im nie wyszlo maybe next time <!-- s:D -->
-
Oj widze dawno nikt nie pil w tym klubie :lol: <!-- s:lol: -->
Ja wlasnie sie znieczulam, bo jutro egzamin. Materialu w huj, a ja nic nie umiem -
tragedia nie ma czsu na wódke ,jest na bimber
-
Znow na dobranoc wysaczylem browarki. Caly dzien harowalem, bo robie maly remoncik w mieszkaniu, takze na koniec jak prawdziwy majster moglem sobie pozwolic <!-- s:P -->
-
[quote="qavel"]Ja właśnie zapodaje przez slomke kavaliera jablkowo - mientowego poj. 1000ml. Trzeba czymś miłym zakończyć dzień.[/quote]
czyli tzw. prytka <!-- s:) -->
-
To sie napilem u bracika na urodzinkach
ida nynać -
Ja nie bede pisal ... zasmiece tylko ten temat <!-- s:) -->
-
Byłem wczoraj u rodziców i troszkę się potankowało na tyle skutecznie, że już nie bardzo miałem siłę na stukanie w klawiaturę, za to dziś odrabiam zaległości <!-- s:D --> .
-
Nie mam teraz stalego lacza wiec cieki dostep do internetu:( jednak zaleglosci odrabiac nie bede bo bym chyba musial z 15 postow zostawic od ostatniego razu jak nie wiecej ostatno przesiadlem sie na rower <!-- s:D --> hehe
-
U mnie tez wczoraj bylo ostro. Wrocilem dzisiaj o 8 rano do domu I bardzo zle sie czuje. ide chyba poraz kolejny porozmawiac z wielkim uchem w lazience <!-- s:( -->
-
Qrwa tak przepierdolili mecz poloki,że sie nic ino dobić
-
Ale sie wczoraj z ciulałem.Film mi się urwał.
-
Jak należysz do [b]FCP[/b] to nie <!-- s:) -->
-
[quote="Adaś"]...a potem jak darliśmy się w nocy to sąsiad na balkon wyszedł i powiedział "zamknijcie kurwa ryje!!!"[/quote]
a co mial biedny innego powiedziec jak go banda alkoholikow budzi w srodku nocy dobrze ze nie zaczal rzucac talerzami <!-- s:P -->
-
Fabia sie spierdoliła i cza sie za tą jebana mędę napiuć było
FABIA TO ZŁOM