Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
a ,ientu dawbo nibuło i j si ue tu z woidcuja
:super: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
Ano jak się tyle robi to i nie ma czasu pić :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Właśnie pije kolejnego browara zreszta jak co wieczór <!-- s:) --> i postanowiłem zagladnac na fcp kurde dawno mnie tu nie bylo i sie normalnie łezka w oku kreci jak widze zdjecia i jak forum sie rozrasta. przez ponad pol roku nie mialem neta i teraz zaluje. musze nadrobic zaleglosci:)
-
Jej jak dawno tu nie byłem, ostatnio miałem małą rocznicę ślubu i się co nie co wychyliło <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]Jej jak dawno tu nie byłem, ostatnio miałem małą rocznicę ślubu i się co nie co wychyliło <!-- s:) -->[/quote]
... tak więc gratulację [b]Miruś[/b] dla Ciebie i [b]Dorotki [/b] :zdrowko:
-
[quote="Loni"]
... tak więc gratulację [b]Miruś[/b] dla Ciebie i [b]Dorotki [/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]Dziękuję pięknie :padam: już 8 , [b]Wy[/b] też niedługo będziecie mieć 8 zobaczysz jak zleci. Minęło mi to jak rok
-
Troszkę dziś podrinkowałem - w sumie bez okazji, po prostu naszła mnie ochota <!-- s:) --> .
Temat widze nieco umarł - czyżby sami abstynenci w [b]FCP[/b] :?:
-
ja tam wolę nie wypisywać co wyprawiałem w zeszłym tygodniu. Też ostro dałem po garach <!-- s:D -->
-
sobota czyli impra w Warce w Bytomiu duża ilości - pivka i karaoke :] <!-- s:] -->
ale bedzie śmiech z śpiewających małolatów :rotfl:
i te małolatki :luka:
-
A ja tak sobie sącze browarka bez okazji :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Troszeczkę się wypiło w ostatnią niedzielę z okazji chrzcin małej :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Od chrzcin minęło parę miesięcy i z okazji wolnej soboty i nie tylko oraz długiego wolnego aż do wtorku trzeba było zadrinkować 2 bolsy obalone idę lulu.
-
Wszystkie posty ktore dzisiaj napisałem były pod wpływm alkoholu. hehe kurde jak ja lubie piwo <!-- s:) -->
-
A ja zamiast nauczyć się pić to jedyne co mi zostało to kupowanie alkoholu bo tutaj (w Anglii) cały czas jakieś promocje więc zawsze jak ktoś wpadnie w gości mam troszkę zapasów :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
A ja właśnie sobie degustuję grzańca galicyjskiego :piwo: i czytam zaległe 164 posty z ostatnich 4 dni <!-- s:) -->
-
A dziś meczyk i małe co nie co :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Meczyk oraz czynność uprawiająca do wypowiadania się w tym temacie co prawda były wczoraj, ale dziś dochodzę do siebie, więc chyba mogę :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
:rotfl:
A na marginesie....
[b]TYLKO WIDZEW! RTS![/b]
-
właśnie posilam się "żywcem" i jest to właśnie to czego potrzeba mi było... bo prawdę mówiąc to brakowało mi tego przez ostatnie tygodnie... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Jestem lokalnym patriotą, a co za tym idzie wspieram włąsnie lokalny przemysł przetwórstwa chmielu, tj. Browar Łódzki ! Pzdr <!-- s:P -->
-
Wróciłem z pracy, wychyliłem dwa piwka, poczytałem trochę forum i idę lulu.