Chocolate Fabi
-
Cud miód malina <!-- s:) --> Auto ideał, konkretna robota. Nic tylko pogratulować włożonej pracy.
-
Kolor jest wręcz fantastyczny...
-
Ooo kucze :zdziwko: autko wygląda przepięknie, nic tylko pogratulować za odpicowanie Skodzianki <!-- s:) -->
-
cudny kolor :] gratki :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
W tym roku zmieniłem zderzak na Fabia "clean style".
-
Dáš nejaké fotky tohoto nárazníka ? <!-- s:) -->
Dasz jakieś fotki tego zderzaka? -
Chciałbym dodać zdjęcia, ale nie mogę znaleźć gdzie dodać załącznik ...: (
Oto zdjęcie:
http://img9.rajce.idnes.cz/d0901/8/8801/8801291_438e87957d1c70fdcf92aa8086f1d8ea/images/xs-carnight-berlin-calling-2014-13.jpg<!-- m --> -
Upravil jsem Tvůj příspěvek. Posrazím se napsat Ti navod jak můžes dodat fotky na fcp (fabia club polska).
Edytowałem Twój post. Postaram się napisać Ci instrukcję jak możesz dodać fotki na fcp (fabia club polska). -
Autko prezentuje się mega :super: widać że dużo pracy włożone a kolorek przepiękny :hyhy: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
Jedynie muszę się przyczepić do kierownicy moim zdaniem nie pasuje do wnętrza :dobani:
-
kratka moglaby być wyzsza
-
TOMUŚ: Dziękuję. Instrukcja będzie bardzo pomocna.
Tomi_81: Cieszę się, że Ci się podoba.
Tofik: Może bydzie wyższa, ale będzie to trudne do regulacji.
-
Prosim Te, napis mi svuj e-mail na pw/pm/sz . Musim Ti to poslat. Ja jsem na skodahome jako Tomus . Tam muzes napsat SZ s e-mail adres.
Proszę Ciebie, napisz mi swój e-mail na pw/pm/sz. Muszę Ci to wysłać. Ja jestem na skodahome jako Tomus. Tam możesz napisać Sz. -
Gratuluje tak ciekawego projektu jak ta czekoladka :-). Zapraszamy do Polski.
Pozdrawiam
sid -
Wygląd powala <!-- s:) -->
-
Więc można przesyłać zdjęcia ... <!-- s:) --> Więc tutaj jest zmodyfikowany zderzak ...
-
Xenon Eyes :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: <!-- s:serce: -->
Pozdrawiam
sid -
I w końcu trochę więcej lepszych zdjęć dzięki sesji zdjęciowej dla magazynu Autosport & Tuning. Oto kilka z nich.
-
Koupil jsem tuto casopis <!-- s:) --> .
Kupiłem to czasopismo.
Auto krasne, ale v realite je vic krasnejsi
Auto śliczne, ale v realności jest barrdziej śliczniejszeMi se moc libi tvuj kufr. Tam je pekne
Bardzo podoba mi twój bagażnik. Tam jest pięknie. -
[b]Tomuś[/b] to popłynąłeś teraz <!-- s;) -->
Tomuś toto poplynul jsi ted'. -
Nie wiem o co Ci idzie :mysli: :?: <!-- s:?: -->
Nevim na co Ti jde :mysli: :?: