[F1 i F2] ramki na zegary, tarcze zegarów itp. - temat zbior
-
[quote="wolfmk"][quote]... 2 razy z piesci w konsole i wszystko swieci :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Moze ja tak sprobuje sobie wyprostowac moje krzywe tarcze :hurra: [/quote]
[b]Wolfik[/b] ale u Ciebie to raczej by trzeba bylo pociagnac z laczka w tarcze :hyhy:
-
[quote="Coval"]A czy ktoś z Was ma luzem oryginalne zegary? Tak, żeby je zeskanować i wysłać mejlem albo tutaj zamieścic? Zrobiłbym wersję wektorową do wydruku. Każdy chętny do przeróbek mógłby się pobawić z personalizacją deski. Tylko dobrze byłoby żeby skan był w jak najlepszej rozdzielczości (tylko żeby nie zajmował 50MB <!-- s:) --> )
[/quote]
pomysłowe wydrukujesz sobie i bedziesz miał białe tarcze -
[quote="Coval"]Cytowanie selekt[/quote]
To na takim zwykłym :?: a jaka drukarka drukujesz :?: <!-- s:?: -->
[quote="Coval"]naklejasz pezroczysta folie[/quote]
a jaka ta folia jest jakas specjalna :?: -
[quote]Pamiętej jednak, że wersja wektorowa nie musi być koniecznie wydrukowana[/quote]
A mozna dokładniej :?: <!-- s:?: --> nie czaje bardzo jak to zrobic -
[quote]Ja deske wektorową mogę zrobić i udostępnić.[/quote]
To masz takie cos do fabii :?: <!-- s:?: --> -
Musisz wziasc rowniez pod uwage, ze ludziska maja rozne silniki, a co za tym idzie, maja rozne tarcze :dobani: . Ja mam tarcze do silnika 1.2 12V 64KM, ale niestety nie mam Ci ich jak zeskanowac. :help: <!-- s:help: -->
-
[quote="wolfmk"]Musisz wziasc rowniez pod uwage, ze ludziska maja rozne silniki, a co za tym idzie, maja rozne tarcze :dobani: <!-- s:dobani: -->[/quote]
Ja wiem o tym bo chyba sa az 4 rodzaje tarcz do fabii jak sie nie myle -
Ja nie wiem i nie potrafie policzyc ale sadze, ze jest ich wiecej bo jest jeszcze jeden problem:
w niektorych fabiach kontrolka od zapalonych swiatel mijania wystepuje w obrotomierzu, a w niektorych wystepuje pomiedzy wskaznikami temp. silnika i poziomu paliwa.. <!-- s:) --> -
tego nie wiedziałem ale jest sporo ich wiec jaki [b]Coval[/b], Cię interesuje
-
[quote="wolfmk"]kontrolka od zapalonych swiatel mijania wystepuje w obrotomierzu[/quote]
fabie 1.4 8 zaworowe
[quote="wolfmk"]a w niektorych wystepuje pomiedzy wskaznikami temp. silnika i poziomu paliwa.. <!-- s:) -->[/quote]
fabki 1.2
-
A co powiecie na taki zestaw :evil: <!-- s:evil: -->
-
mi sie widzi tylko szkoda ze jest zielony zegarek i stan licznika ale <!-- s -->
-
Mam zamiar zrobić je na czerwono ale to już precyzja zegarmiszczowska i trochę potrwa. :help: <!-- s:help: -->
-
http://allegro.pl/item223479107_biale_zegary_skoda_fabia.html<!-- m -->
Wlaśnie sie dowiedziałem ze ta allegrowiczka wykonuje takie zegary sama -
tu była mowa o podswietlaniu zegarow i sie jak ogladam rozne fotki z zmienionym podswietleniem to widze ze maja duze wskazowki maja innego koloru a male tego samego jak tarcze
-
[quote="rafii"]Mam zamiar zrobić je na czerwono ale to już precyzja zegarmiszczowska i trochę potrwa. :help: <!-- s:help: -->[/quote]
gdzie tam nie jest tak zle z tym to tylko 6 ledow (smd oczywiscie)
-
Proszę bardzo oto już są zrobione moje zegary do końca <!-- s -->
-
No bardzo fajnie to wygląda zaparszamy na spocik 9 wrzesnia o 15.00 pod Silesia to bedziemy mogli zobaczyć na live :super: <!-- s:super: -->
-
A wie ktos moze czy wskazowki z golfa 4 pasuja do fabii ?
Chetnie bym sie skusil.. -
[quote="wolfmk"]A wie ktos moze czy wskazowki z golfa 4 pasuja do fabii ?
Chetnie bym sie skusil..[/quote]pasuja bo sam takie posiadam :cwaniak: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
wygladaja zajebiaszczo jak cykne fotke to wstawie